محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

کلمپه کرمان

دستور تهیه کلمپه کرمان


عکس: ‏دستور تهیه کلمپه کرمان

مواد لازم:
روغن جامد=250 گرم (1 پیمانه)
آرد=500 گرم (سه و یک چهارم پیمانه)
بیکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
ماست= 180 گرم (1 پیمانه)
زرده تخم مرغ=2 عدد
زعفران دم کرده= یک سوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای میان کلمپه:
خرما=150 گرم
گردوی خرد شده=50 گرم
پودر هل=یک دوم قاشق چایخوری
دارچین=یک سوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد را همراه روغن در ظرفی خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر شود.
در ظرفی دیگر، ماست، بیکینگ پودر، زرده های تخم مرغ و زعفران دم کرده را با قاشق مخلوط کنید و به خمیر آماده شده بیفزایید و با قاشق خوب مخلوط کنید. از ترکیب این مواد، خمیر چسبنده ای به دست می آید، این خمیر را 2 ساعت در یخچال استراحت دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود.
بعد از 2 ساعت، خمیر را بین دو لایه نایلون به قطر نیم سانتیمتر باز کنید. خمیر را با قالب یا دهانه لیوان به شکل دایره گرد قالب بزنید.
سپس از مواد میانی کلمپه بردارید و وسط خمیر قرار دهید. بعد لایه ای دیگر از خمیر قالب زده را روی آن قرار دهید و روی آن را با مهر مخصوص کلوچه و شیرینی مهر بزیند. دقت داشته باشید که حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبی باید آغشته به آرد شود. بعد دور خمیر را مانند سمبوسه بپیچید.
کلمپه های آماده را در سینی فر بچینید و آنها را 15 تا 20 دقیقه در فری با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. توجه داشته باشید! نباید رنگ این شیرینی هنگام پخت تغییر کند.
طرز تهیه مواد میانی کلمپه:
تمام مواد را با هم به کمک قاشق خوب مخلوط کرده تا جذب یکدیگر شوند.‏


مواد لازم:
روغن جامد=250 گرم (1 پیمانه)
آرد=500 گرم (سه و یک چهارم پیمانه)
بیکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
ماست= 180 گرم (1 پیمانه)
زرده تخم مرغ=2 عدد
زعفران دم کرده= یک سوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای میان کلمپه:
خرما=150 گرم
گردوی خرد شده=50 گرم
پودر هل=یک دوم قاشق چایخوری

دارچین=یک سوم قاشق چایخوری


منبع سایت پلین , شرکت ما قصد دارد بانوان ایرانی را با ابزار جدید آشپزی مانند


خرد کن پلین , قالب میوه , ماهیتابه کودک ,

سبد چند کاره چف بسکت , جا ادویه ای , ماهیتابه دو طرفه

ست چاقوی آشپزخانه , ترازوی دیجیتالی , بطری جادویی

آبمیوه گیری پرو وی جویسر , ظروف نانو نگهدارنده غذا آشنا نماید .



طرز تهیه:
آرد را همراه روغن در ظرفی خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر شود.
در ظرفی دیگر، ماست، بیکینگ پودر، زرده های تخم مرغ و زعفران دم کرده را با قاشق مخلوط کنید و به خمیر آماده شده بیفزایید و با قاشق خوب مخلوط کنید. از ترکیب این مواد، خمیر چسبنده ای به دست می آید، این خمیر را 2 ساعت در یخچال استراحت دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود.
بعد از 2 ساعت، خمیر را بین دو لایه نایلون به قطر نیم سانتیمتر باز کنید. خمیر را با قالب یا دهانه لیوان به شکل دایره گرد قالب بزنید.
سپس از مواد میانی کلمپه بردارید و وسط خمیر قرار دهید. بعد لایه ای دیگر از خمیر قالب زده را روی آن قرار دهید و روی آن را با مهر مخصوص کلوچه و شیرینی مهر بزیند. دقت داشته باشید که حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبی باید آغشته به آرد شود. بعد دور خمیر را مانند سمبوسه بپیچید.
کلمپه های آماده را در سینی فر بچینید و آنها را 15 تا 20 دقیقه در فری با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. توجه داشته باشید! نباید رنگ این شیرینی هنگام پخت تغییر کند.
طرز تهیه مواد میانی کلمپه:

تمام مواد را با هم به کمک قاشق خوب مخلوط کرده تا جذب یکدیگر شوند.



طرز تهیه فروماژ پرتقال

طرز تهیه فروماژ پرتقال



مواد لازم (برای 6-5 نفر) :
زرده ی تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 و یک چهارم پیمانه (200 گرم)
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
آب پرتقال 2/5 پیمانه (380 گرم)
خامه ی پاستوریزه 1 پیمانه (200 گرم)
ورق ژلاتین ضخیم 4 ورق
رنده ی پوست پرتقال نصف قاشق چای خوری





روش تهیه :
زرده ی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.

ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.

زرده ی مخلوط شده با وانیل و شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید.

سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.

در این مرحله رنده ی پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.

مایه ی کاملاً صاف و یکدست (اگر ناصاف بود از صافی رد کنید) را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.

پس از 4-3 ساعت که کرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.



منبع سایت پلین , شرکت ما قصد دارد بانوان ایرانی را با ابزار جدید آشپزی مانند


خرد کن پلین , قالب میوه , ماهیتابه کودک ,

سبد چند کاره چف بسکت , جا ادویه ای , ماهیتابه دو طرفه

ست چاقوی آشپزخانه , ترازوی دیجیتالی , بطری جادویی

آبمیوه گیری پرو وی جویسر , ظروف نانو نگهدارنده غذا آشنا نماید .


پلمبیر


پلمبیر


عکس: ‏پلمبیر

مواد لازم: 
زرده و سفیده تخم مرغ 10 عدد
سفیده 10 عدد

پودر قند200 گرم
گردوی خرد شده 30 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری 
خامه1 کیلو گرم
خلال پسته 30 گرم 
کشمش 200 گرم
آناناس 200 گرم

طرز تهیه: -

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. - زرده ها را با شکر و وانیل با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود. - خامه را با پودر قند بزنید تا فرم بگیرد. - سفیده را با هم زن بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود. - سپس سفیده و خامه را به مواد بالا اضافه نمایید. - ته ظرف مناسبی را با گردو یا پسته تزئین کنید و بقیه پسته و گردو را داخل مواد بریزید و مخلوط نمایید. - این مخلوط را به آرامی در ظرف تزیین شده بریزید و درفریزر به مدت سه ساعت قرار دهید و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نمایید.‏


مواد لازم:
زرده و سفیده تخم مرغ 10 عدد
سفیده 10 عدد

پودر قند200 گرم
گردوی خرد شده 30 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه1 کیلو گرم
خلال پسته 30 گرم
کشمش 200 گرم
آناناس 200 گرم

طرز تهیه: -

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. - زرده ها را با شکر و وانیل با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود. - خامه را با پودر قند بزنید تا فرم بگیرد. - سفیده را با هم زن بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود. - سپس سفیده و خامه را به مواد بالا اضافه نمایید. - ته ظرف مناسبی را با گردو یا پسته تزئین کنید و بقیه پسته و گردو را داخل مواد بریزید و مخلوط نمایید. - این مخلوط را به آرامی در ظرف تزیین شده بریزید و درفریزر به مدت سه ساعت قرار دهید و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نمایید.



منبع سایت پلین , شرکت ما قصد دارد بانوان ایرانی را با ابزار جدید آشپزی مانند


خرد کن پلین , قالب میوه , ماهیتابه کودک ,

سبد چند کاره چف بسکت , جا ادویه ای , ماهیتابه دو طرفه

ست چاقوی آشپزخانه , ترازوی دیجیتالی , بطری جادویی

آبمیوه گیری پرو وی جویسر , ظروف نانو نگهدارنده غذا آشنا نماید .


امیدواریم با آشنا کردن شما با ابزار جدید آشپزی کمک

شایانی به شما بانوان ایرانی در این زمینه کرده باشیم

پای اسفناج روسی

پای اسفناج روسی

عکس: ‏پای اسفناج روسی


مواد لازم:
اسفناج =250 گرم (تفت خورده)
پنیر فتا =125 گرم (رنده شده)
پنیر ریگوتا یا گودا =100 گرم (2/1 پیمانه، رنده شده)
روغن زیتون =2 قاشق غذاخوری
پیاز=2/1 عدد (ریز رنده شده)
قارچ کوچک=3 عدد (ریز خردشده)
تخم مرغ بزرگ=2 عدد (زده شده)
پودر جوزهندی=1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه=2/1 قاشق چایخوری
کنجد=1 قاشق غذاخوری
خمیر فیلو =8 ورق
روغن یا کره ذوب شده= مقداری
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. سپس روغن را داغ کرده و پیاز و قارچ را تفت می دهیم تا طلائی شده و کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد از اینکه خنک شد با اسفناج، پنیر، تخم مرغ، جوزهندی و فلفل مخلوط می کنیم. سپس 4 ورق خمیر فیلو را در یک قالب گرد پای پهن می کنیم و روی هر ورقه را با کره یا روغن ذوب شده چرب می کنیم. بعد اطراف اضافه از قالب بیرون زده را با چاقو می بریم. سپس مواد آماده شده مخلوط اسفناج را روی خمیرها داخل قالب پای می ریزیم و سپس 4 ورقه باقی مانده خیر فیلو را روی مواد پهن کرده و بین و روی هر ورق خمیر را با کره یا روغن چرب می کنیم. در آخر روی لایه آخر سفیده تخم مرغ زده شده مالیده و روی آن کنجد می پاشیم. سپس پای را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر می گذاریم تا طلائی شود.‏


مواد لازم:
اسفناج =250 گرم (تفت خورده)
پنیر فتا =125 گرم (رنده شده)
پنیر ریگوتا یا گودا =100 گرم (2/1 پیمانه، رنده شده)
روغن زیتون =2 قاشق غذاخوری
پیاز=2/1 عدد (ریز رنده شده)
قارچ کوچک=3 عدد (ریز خردشده)
تخم مرغ بزرگ=2 عدد (زده شده)
پودر جوزهندی=1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه=2/1 قاشق چایخوری
کنجد=1 قاشق غذاخوری
خمیر فیلو =8 ورق

روغن یا کره ذوب شده= مقداری


منبع سایت پلین , شرکت ما قصد دارد بانوان ایرانی را با ابزار جدید آشپزی مانند خرد کن پلین , قالب میوه , ماهیتابه کودک ,

سبد چند کاره چف بسکت , جا ادویه ای , ماهیتابه دو طرفه , ست چاقوی آشپزخانه , ترازوی دیجیتالی , بطری جادویی , آبمیوه گیری پرو وی جویسر , ظروف نانو نگهدارنده غذا آشنا نماید . امیدواریم با آشنا کردن شما با ابزار جدید آشپزی کمک شایانی به شما بانوان ایرانی در این زمینه کرده باشیم


طرز تهیه:
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. سپس روغن را داغ کرده و پیاز و قارچ را تفت می دهیم تا طلائی شده و کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد از اینکه خنک شد با اسفناج، پنیر، تخم مرغ، جوزهندی و فلفل مخلوط می کنیم. سپس 4 ورق خمیر فیلو را در یک قالب گرد پای پهن می کنیم و روی هر ورقه را با کره یا روغن ذوب شده چرب می کنیم. بعد اطراف اضافه از قالب بیرون زده را با چاقو می بریم. سپس مواد آماده شده مخلوط اسفناج را روی خمیرها داخل قالب پای می ریزیم و سپس 4 ورقه باقی مانده خیر فیلو را روی مواد پهن کرده و بین و روی هر ورق خمیر را با کره یا روغن چرب می کنیم. در آخر روی لایه آخر سفیده تخم مرغ زده شده مالیده و روی آن کنجد می پاشیم. سپس پای را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر می گذاریم تا طلائی شود.

سالاد کالباس مرغ

سالاد کالباس مرغ

عکس: ‏سالاد کالباس مرغ


مواد لازم:
ماکارونی فرمی= 2 پیمانه
کالباس مرغ =1 پیمانه
خیارشور= نصف پیمانه
مخلوط نخود فرنگی و هویج خرد شده آبپز و ذرت آبپز یا کنسرو سبزیجات= 1 پیمانه
زیتون بدون هسته= یک سوم پیمانه
قارچ خرد شده و با کره تفت داده شده= نصف پیمانه
پیازچه و جعفری ساطوری شده =نصف پیمانه
سس مایونز= 1 پیمانه
روغن زیتون= 1 پیمانه
نمک و آبلیمو =به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا یک قابلمه را پراز آب کرده و کمی روغن و نمک درون آن ریخته و روی شعله می گذاریم تا جوش بیاید بعد ماکارونی ها را درون آن ریخته و اجازه میدهیم به مدت 10 دقیقه یا بیشتر به حالتی که ماکارونی کاملاَ پخته و زیر دندان نیایند, تبدیل شوند. سپس ماکارونی را آبکش کرده و درون یک ظرف گود بزرگ میریزیم و روغن زیتون و سس مایونز را به آن اضافه و مخلوط میکنیم تا بخورد ماکارونی ها برود سپس بقیه مواد را نیز بترتیب کالباس,خیارشور,کنسرو سبزیجات,زیتون,قارچ, پیازچه و جعفری را اضافه و خوب مخلوط می کنیم و برای مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم و سپس در ظرف مورد نظرمان ریخته و با جعفری و گوجه تزئین میکنیم.
نوش جونتون‏


مواد لازم:
ماکارونی فرمی= 2 پیمانه
کالباس مرغ =1 پیمانه
خیارشور= نصف پیمانه
مخلوط نخود فرنگی و هویج خرد شده آبپز و ذرت آبپز یا کنسرو سبزیجات= 1 پیمانه
زیتون بدون هسته= یک سوم پیمانه
قارچ خرد شده و با کره تفت داده شده= نصف پیمانه
پیازچه و جعفری ساطوری شده =نصف پیمانه
سس مایونز= 1 پیمانه
روغن زیتون= 1 پیمانه
نمک و آبلیمو =به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا یک قابلمه را پراز آب کرده و کمی روغن و نمک درون آن ریخته و روی شعله می گذاریم تا جوش بیاید بعد ماکارونی ها را درون آن ریخته و اجازه میدهیم به مدت 10 دقیقه یا بیشتر به حالتی که ماکارونی کاملاَ پخته و زیر دندان نیایند, تبدیل شوند. سپس ماکارونی را آبکش کرده و درون یک ظرف گود بزرگ میریزیم و روغن زیتون و سس مایونز را به آن اضافه و مخلوط میکنیم تا بخورد ماکارونی ها برود سپس بقیه مواد را نیز بترتیب کالباس,خیارشور,کنسرو سبزیجات,زیتون,قارچ, پیازچه و جعفری را اضافه و خوب مخلوط می کنیم و برای مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم و سپس در ظرف مورد نظرمان ریخته و با جعفری و گوجه تزئین میکنیم.
نوش جونتون