محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

تارتهای میوه ای


تارتهای میوه ای ، شکلاتی ،پنیری و ....

به کاسه هایی ساخته شده از خمیرهای ترد گفته میشوند که

با انواع میوه ، کرم های شکلاتی ، وانیلی و ... پر شده اند...



عکس: ‏تارتهای میوه ای ، شکلاتی ،پنیری و .... به کاسه هایی ساخته شده از خمیرهای ترد گفته میشوند که با انواع میوه ، کرم های شکلاتی ، وانیلی و ... پر شده اند...

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت:

آرد 180 گرم 
آب یخ 5/1 الی 2 قاشق سوپخوری 
کره سرد 100 گرم 
پودرقند 2 قاشق سوپخوری 
وانیل 8/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
آرد این خمیر را یکی دو ساعت قبل از شروع به کار در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. آرد و وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید و داخل دستگاه غذا ساز با تیغه خردکن بریزید. کره را که کاملاً سرد است قطعه قطعه کنید و به آرد اضافه کنید. چند دقیقه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان آید. آب سرد را کم کم اضافه کنید در حدی که خمیر به هم بچسبد . خمیر را از ظرف غذا ساز خارج کرده و بدون اینکه آن را ورز دهید داخل کیسه پلاستیک گذاشته و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. به یاد داشته باشید که این نوع خمیر را نباید اصلاً ورز داد. چنانچه قصد تهیه تارت در قالبی بزرگ را دارید خمیر را پس از طی زمان استراحت بین 2 لایه پلاستک با وردنه به قطر 3 میلیمتر بازکنید و داخل قالب مخصوص تارت که خیلی کم چرب شذه است گذاشته و اضافات آن را جدا کنید. اگر از قالبهای کوچک استفاده میکنید گلوله هایی از خمیر را برداشته و با انگشت خمیر را داخل قالب پهن و شکل دهید طوریکه کف و دیواره های قالب با قطر مناسبی از خمیر پوشیده شود. خمیر را به همرا قالب به مدت 30 الی 40 دقیقه مجدداً در یخچال قرار دهید تا سرد شود. فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و خمیر به مدت 15-20 دقیقه بپزید. داخل تارتها را می توان با هر چه که دوست دارید پر کنید.... خامه و میوه... ژله... کرم های وانیلی...شکلاتی... مغزهای تست شده... پنیر و خلاصه هزاران شکل و طعم جدید و متفاوت.... فقط کافیست قدری خلاقیت داشته باشید!!!! نوش جان!‏


مواد لازم برای تهیه خمیر تارت:




آرد 180 گرم
آب یخ 5/1 الی 2 قاشق سوپخوری
کره سرد 100 گرم
پودرقند 2 قاشق سوپخوری
وانیل 8/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
آرد این خمیر را یکی دو ساعت قبل از شروع به کار در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. آرد و وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید و داخل دستگاه غذا ساز با تیغه خردکن بریزید. کره را که کاملاً سرد است قطعه قطعه کنید و به آرد اضافه کنید. چند دقیقه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان آید. آب سرد را کم کم اضافه کنید در حدی که خمیر به هم بچسبد . خمیر را از ظرف غذا ساز خارج کرده و بدون اینکه آن را ورز دهید داخل کیسه پلاستیک گذاشته و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. به یاد داشته باشید که این نوع خمیر را نباید اصلاً ورز داد. چنانچه قصد تهیه تارت در قالبی بزرگ را دارید خمیر را پس از طی زمان استراحت بین 2 لایه پلاستک با وردنه به قطر 3 میلیمتر بازکنید و داخل قالب مخصوص تارت که خیلی کم چرب شذه است گذاشته و اضافات آن را جدا کنید. اگر از قالبهای کوچک استفاده میکنید گلوله هایی از خمیر را برداشته و با انگشت خمیر را داخل قالب پهن و شکل دهید طوریکه کف و دیواره های قالب با قطر مناسبی از خمیر پوشیده شود. خمیر را به همرا قالب به مدت 30 الی 40 دقیقه مجدداً در یخچال قرار دهید تا سرد شود. فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و خمیر به مدت 15-20 دقیقه بپزید. داخل تارتها را می توان با هر چه که دوست دارید پر کنید.... خامه و میوه... ژله... کرم های وانیلی...شکلاتی... مغزهای تست شده... پنیر و خلاصه هزاران شکل و طعم جدید و متفاوت.... فقط کافیست قدری خلاقیت داشته باشید!!!! نوش جان!


منبع سایت پلین

pasta morgho gharch


pasta morgho gharch


عکس: ‏‎pasta morgho gharch

(vaghan khoshmazast)

mavade lazem 

1.morghe pokhte 300 g
2.gharche varaghee 150 g
3.pasta penne(loolee) ya navari 400 g
4.sire leh shode 2 habbe
5.khame 1 adad
6.piyaze khoord shode 1 adad motevaset 
7.jafari taze khord shode1 ghashoghe ghaza khori
8.namako felfel be mizane lazem
9.rooghan kami
10.felfele dolmee khord shode (har rangi) 3 ghashoghe ghaza khori
11.panire parmijan dar soorate delkhah

dar mahitabe kami roghan rikhte piyaz ra kami taft midahim ta narm shavad .felfel dolmee ra ezafe karde kami taft midahim bad sir va gharch raezafe karde .vaghti gharchha kami narm shod morgh pokhtaro ezafe karde be hamrahe namako fel fel (morghara da ghazasaz khoorde khoord mikonim)
bad khame ra ezafe karde vaghti kami jooshid jafari ra ezafe karde va zir gaz ra khamoosh mikonim va mavad ra ba pastaye pokhte shode makhloot karde va dar soorate delkhah kami parmijan rooyash mipashim

nooooshe jaan‎‏


(vaghan khoshmazast)



mavade lazem

1.morghe pokhte 300 g
2.gharche varaghee 150 g
3.pasta penne(loolee) ya navari 400 g
4.sire leh shode 2 habbe
5.khame 1 adad
6.piyaze khoord shode 1 adad motevaset
7.jafari taze khord shode1 ghashoghe ghaza khori
8.namako felfel be mizane lazem
9.rooghan kami
10.felfele dolmee khord shode (har rangi) 3 ghashoghe ghaza khori
11.panire parmijan dar soorate delkhah

dar mahitabe kami roghan rikhte piyaz ra kami taft midahim ta narm shavad .felfel dolmee ra ezafe karde kami taft midahim bad sir va gharch raezafe karde .vaghti gharchha kami narm shod morgh pokhtaro ezafe karde be hamrahe namako fel fel (morghara da ghazasaz khoorde khoord mikonim)
bad khame ra ezafe karde vaghti kami jooshid jafari ra ezafe karde va zir gaz ra khamoosh mikonim va mavad ra ba pastaye pokhte shode makhloot karde va dar soorate delkhah kami parmijan rooyash mipashim

nooooshe jaan


اردور بادمجان


اردور بادمجان

مواد لازم :
بادمجان چهار عدد
سیر رنده‌ شده دو حبه
ژامبون 100 گرم
آب گوشت نصف پیمانه
قارچ پخته شده 250 گرم
مغز نان سفید یک پیمانه
کره 50 گرم
جعفری خرد‌شده دو قاشق سوپخوری
نمک وفلفل به میزان لازم


عکس: ‏اردور بادمجان

مواد لازم :
بادمجان                        	چهار عدد
سیر رنده‌ شده                	دو حبه
ژامبون                           100 گرم
آب گوشت                     نصف پیمانه
قارچ پخته شده 	             250 گرم
مغز نان سفید               	یک پیمانه
کره                             	50 گرم
جعفری خرد‌شده           	دو قاشق سوپخوری
نمک وفلفل 	                 به میزان لازم


طرز تهیه :

اول بادمجان‌ها را از قطر نصف کرده(جوری باید اونا رو نصف کنید که بعد بشه درونش موادی رو که قراره اماده کنیم بریزیم) و در روغن سرخ می‌‌کنیم و کنار می‌‌گذاریم سپس کره را در ظرفی ریخته و سیر را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت می‌‌دهیم، سپس آب گوشت و مغز نان سفید را ریخته تا آبش کشیده شود و جعفری را نیز با مواد مخلوط می‌‌کنیم کمی توی بادمجان‌ها را خالی کرده از این مواد درون بادمجان ریخته و با پشت قاشق صاف می‌‌کنیم. در ظرف پیرکس چیده و روی آن حلقه‌های گوجه‌فرنگی و جعفری بریزید و به مدت هفت دقیقه(البته باید بگم که این زمان تقریبی ست)  درون فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گذاشته تا اردور آماده شود.      
نوش جان  
آموزش آشپزی♥‏


طرز تهیه :


اول بادمجان‌ها را از قطر نصف کرده(جوری باید اونا رو نصف کنید

که بعد بشه درونش موادی رو که قراره اماده کنیم بریزیم) و

در روغن سرخ می‌‌کنیم و کنار می‌‌گذاریم سپس کره را

در ظرفی ریخته و سیر را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را

هم با آن تفت می‌‌دهیم، سپس آب گوشت و مغز نان سفید را

ریخته تا آبش کشیده شود و جعفری را نیز با مواد مخلوط می‌‌کنیم

کمی توی بادمجان‌ها را خالی کرده از این مواد درون بادمجان ریخته

و با پشت قاشق صاف می‌‌کنیم. در ظرف پیرکس چیده و روی آن

حلقه‌های گوجه‌فرنگی و جعفری بریزید و به مدت هفت دقیقه

(البته باید بگم که این زمان تقریبی ست) درون فر

با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گذاشته تا اردور آماده شود.


نوش جان