محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

کیک سیب

کیک سیب


عکس: ‏‎cake siib

(in cake kheyli latifo khoshmazast)

mavade lazem

1.sibe zard 700 g
2.kare 100 g
3.tokhme morgh 2 adad
4. darchin 1 ghashoghe chai khori
5.backing poodr 2 ghashoghe chai khori
6.vanil 1 hashtome ghashoghe chai khori
7.shekar 200 g
8.ard 200 g
9.namak 1 panch
10.limoo 1 adad
11.poodre shekar 1 peymane
12.shir 200 ml litr
 
dar ebteda pooste sibha ra kande be 4 ghesmat taghsimeshan mikonim vasatash ra dar miavarim va sibha ra varaghee khoord mikonim
hameye pooste limoo ra rande karde va bad abe limoo ra migirim va   an ra be harahe poost limoo ba sibha makhloot karde va kenar migozarim
hala tamame mavade khoshkemoono bejoz shekar ra ba ham makhloot karde va 1 bar alak mikonim
va shir kare tokhme morgh shekar ra baham zan be moddate 2 ta 3 daghighe mizanim va bad mavade khoshk ra kam kam be in makhloot ezafe karde va ghashang makhloot mikonim va dar akhar sib ha ra ba mavad makhloot karde 
1 ghalebe 23 cm ra charb karde ard pashi mikonim va mavad ra dakhelash rikhte va dar fere az ghabl garm shode be moddate 50 ta 60 daghighe dar damaye 180 darje mipazim
vaghti cake amade shod poodre shekar ra rooyash alak mikonim
nooooshe jaaan‎‏


مواد لازم


1.sibe zard 700 g

2.kare 100 g

3.tokhme morgh 2 adad

4. darchin 1 ghashoghe chai khori

5.backing poodr 2 ghashoghe chai khori

6.vanil 1 hashtome ghashoghe chai khori

7.shekar 200 g

8.ard 200 g

9.namak 1 panch

10.limoo 1 adad

11.poodre shekar 1 peymane

12.shir 200 ml litr


dar ebteda pooste sibha ra kande be 4 ghesmat taghsimeshan mikonim

vasatash ra dar miavarim va sibha ra varaghee khoord mikonim


hameye pooste limoo ra rande karde va bad abe limoo ra migirim

 va an ra be harahe poost limoo ba sibha makhloot karde va kenar migozarim


hala tamame mavade khoshkemoono bejoz shekar ra

ba ham makhloot karde va 1 bar alak mikonim


va shir kare tokhme morgh shekar ra baham zan

be moddate 2 ta 3 daghighe mizanim va bad mavade khoshk ra

 kam kam be in makhloot ezafe karde va ghashang makhloot mikonim

 va dar akhar sib ha ra ba mavad makhloot karde


1 ghalebe 23 cm ra charb karde ard pashi mikonim va mavad ra

 dakhelash rikhte va dar fere az ghabl garm shode

 be moddate 50 ta 60 daghighe dar damaye 180 darje mipazim


vaghti cake amade shod poodre shekar ra rooyash alak mikonim

nooooshe jaaan

با تشکر از سایت پلین به خاطر درج مطالب مفید و کارآمد

شکوفه شکلاتی


شکوفه شکلاتی



عکس: ‏شکوفه شکلاتی

مواد لازم خمیر شیرینی:
روغن صاف قنادی 2/1 پیمانه
کره نرم 4/1 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق مربا خوری
نمک 4/1 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 4/1 قاشق مربا خوری
آرد 1 و 1/2 پیمانه 
پودر کاکائوی مخصوص قنادی 4/3 پیمانه
شکلات چیپسی ریز 1 پیمانه
بادام خرد شده 4/3 پیمانه ( به دلخواه)

مواد لازم گاناش تمشک:
شکلات تلخ( 70% ) 180 گرم 
خامه قنادی 3/1 پیمانه
مارمالاد تمشک بی دانه 1 قاشق غذاخوری

تمشک تازه مقداری برای تزیین ( به دلخواه)

طرز تهیه شیرینی:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه روغن و کره را مخلوط و با همزن کمی بزنید. شکر و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و خوب بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. در کاسه دیگری آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید و کم کم به مخلوط کره اضافه کنید تا یکدست شوند و سپس شکلات چیپسی را به آن اضافه کنید. از خمیر گلوله هایی به قطر تقریباً 
5/ 2 سانتی متر جدا و در بادام خرد شده بغلتانید.وسط هر گلوله را با انگشت فشار دهید تا کمی گود شود. گلوله را روی کاغذ روغنی داخل سینی با فاصله بچینید. شیرینی ها را در فری که از قبل گرم شده به مدت 8-10 دقیقه بپزید. بگذارید شیرینی ها تا برای 1-2 ساعت کاملا خنک شوند. از این مقدار خمیر حدود 56 عدد شیرینی تهیه می شود.

طرز تهیه گاناش تمشک:
در کاسه کوچکی شکلات ، خامه و مارمالاد تمشک را بریزید و کاسه را به مدت یک دقیقه در مایکرو فر با 100% قدرت به مدت 1 دقیقه حرارت دهید. گاهی مخلوط را هم بزنید تا شکلات ذوب شود. کمی صبر کنید تا خنک تر شود و مواد را داخل قیف ریخته و گودی وسط شیرینی ها را با آن پر کنید و به دلخواه روی هرکدام یک تمشک بگذارید. نوووش جان!‏


مواد لازم خمیر شیرینی:


روغن صاف قنادی 2/1 پیمانه
کره نرم 4/1 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق مربا خوری
نمک 4/1 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 4/1 قاشق مربا خوری
آرد 1 و 1/2 پیمانه
پودر کاکائوی مخصوص قنادی 4/3 پیمانه
شکلات چیپسی ریز 1 پیمانه
بادام خرد شده 4/3 پیمانه ( به دلخواه)

مواد لازم گاناش تمشک:


شکلات تلخ( 70% ) 180 گرم

خامه قنادی 3/1 پیمانه
مارمالاد تمشک بی دانه 1 قاشق غذاخوری

تمشک تازه مقداری برای تزیین ( به دلخواه)

طرز تهیه شیرینی:


فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

در یک کاسه روغن و کره را مخلوط و با همزن کمی بزنید.

شکر و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و خوب بزنید تا کرم رنگ شود.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

در کاسه دیگری آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید

و کم کم به مخلوط کره اضافه کنید تا یکدست شوند و سپس

شکلات چیپسی را به آن اضافه کنید. از خمیر گلوله هایی به قطر تقریباً

5/ 2 سانتی متر جدا و در بادام خرد شده بغلتانید.وسط هر گلوله را

با انگشت فشار دهید تا کمی گود شود. گلوله را روی کاغذ روغنی

داخل سینی با فاصله بچینید. شیرینی ها را در فری که از قبل گرم شده

به مدت 8-10 دقیقه بپزید. بگذارید شیرینی ها تا برای 1-2 ساعت کاملا خنک شوند.

از این مقدار خمیر حدود 56 عدد شیرینی تهیه می شود.


طرز تهیه گاناش تمشک:


در کاسه کوچکی شکلات ، خامه و مارمالاد تمشک را بریزید و

کاسه را به مدت یک دقیقه در مایکرو فر با 100% قدرت به مدت 1 دقیقه حرارت دهید.

گاهی مخلوط را هم بزنید تا شکلات ذوب شود. کمی صبر کنید تا

خنک تر شود و مواد را داخل قیف ریخته و گودی وسط شیرینی ها را

با آن پر کنید و به دلخواه روی هرکدام یک تمشک بگذارید. نوووش جان!

کیک گلابی برگردان

کیک گلابی برگردان

عکس: ‏کیک گلابی برگردان

مواد لازم:

شکر قهوه ای 3/1 پیمانه
کره 2 قاشق غذاخوری
آب 1 قاشق غداخوری
گلابی پوست و هسته گرفته که از طول به صورت ورقه نازک خرد شده 1 عدد 

آرد 2 پیمانه
شکر قهوه ای اضافی برای داخل کیک 3/1 پیمانه 
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
جوز هندی 2/1 قاشق مرباخوری
جوش شیرین 4/1 قاشق مرباخوری
نمک 4/1 قاشق مرباخوری
میخک 4/1 قاشق مرباخوری
کره 2/1 پیمانه
شیره قند آماده 2/1 پیمانه
آب 4/3 پیمانه
خامه شیرین قنادی (فرم گرفته) به دلخواه برای تزیین

طرز تهیه:
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. 
شکر قهوه ای را به هراه 2 قاشق غداخوری کره و یک قاشق آب داخل قابلمه کوچکی ریخته و بگذارید به جوش آمده و چند دقیقه بجوشد تا مخلوط یکدست شود.
کارامل آماده را در قالب بدون درز مربع شکل به ابعاد 23 در 23 سانتی متر به ارتفاع 5 سانت بریزیدو برشهای گلابی را روی کارامل کف قالب بچینید.

آرد و ادویه جات و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و 3 بار با هم الک کنیدو آماده به کنار ی بگذارید.

1/2 پیمانه کره نرم شده را با 3/1 پیمانه شکر قهوه ای 
با همزن خوب بزنید. تخم مرغها را اضافه کنید و خوب بزنید تا مایه کشدار شود و شیره قند را به تدریج اضافه کنید.

آرد و 4/3 پیمانه آب را به تدریج اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. مایه را روی گلابی های کف قالب بریزید و قالب را به مدت 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد. پس از پخت قالب رااز فر خارج کرده و 5 دقیق صبر کنید تا کمی خنک شود و کیک را داخل ظرف مورد نظر برگردانید و پس از سرد شدن سرو کنید...... 

نکته: چنانچه شکر قهوه ای در اختیار ندارید از مقدار کمتری شکر سفید معمولی استفاده کنید‏


مواد لازم:



شکر قهوه ای 3/1 پیمانه
کره 2 قاشق غذاخوری
آب 1 قاشق غداخوری

گلابی پوست و هسته گرفته که از طول به صورت ورقه نازک خرد شده 1 عدد


میتوانید گلابی خود را با خرد کن پلین بصورت یکدست و زیبا خورد نمایید


آرد 2 پیمانه
شکر قهوه ای اضافی برای داخل کیک 3/1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
جوز هندی 2/1 قاشق مرباخوری
جوش شیرین 4/1 قاشق مرباخوری
نمک 4/1 قاشق مرباخوری
میخک 4/1 قاشق مرباخوری
کره 2/1 پیمانه
شیره قند آماده 2/1 پیمانه
آب 4/3 پیمانه
خامه شیرین قنادی (فرم گرفته) به دلخواه برای تزیین

طرز تهیه:
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

شکر قهوه ای را به هراه 2 قاشق غداخوری کره و یک قاشق آب داخل قابلمه

کوچکی ریخته و بگذارید به جوش آمده و چند دقیقه بجوشد تا مخلوط یکدست شود.



کارامل آماده را در قالب بدون درز مربع شکل به ابعاد 23 در 23 سانتی

متر به ارتفاع 5 سانت بریزیدو برشهای گلابی را روی کارامل کف قالب بچینید.



آرد و ادویه جات و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید

و 3 بار با هم الک کنیدو آماده به کنار ی بگذارید.




1/2 پیمانه کره نرم شده را با 3/1 پیمانه شکر قهوه ای

با همزن خوب بزنید. تخم مرغها را اضافه کنید و خوب بزنید

تا مایه کشدار شود و شیره قند را به تدریج اضافه کنید.



آرد و 4/3 پیمانه آب را به تدریج اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

مایه را روی گلابی های کف قالب بریزید و قالب را به مدت 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد.

پس از پخت قالب رااز فر خارج کرده و 5 دقیق صبر کنید تا کمی خنک شود

و کیک را داخل ظرف مورد نظر برگردانید و پس از سرد شدن سرو کنید......



نکته: چنانچه شکر قهوه ای در اختیار ندارید از

مقدار کمتری شکر سفید معمولی استفاده کنید


دسر خوشمزه ی تیرامیسو

دسر خوشمزه ی تیرامیسو


عکس: ‏دسر خوشمزه ی تیرامیسو
این دسر، بسیار خوشمزه است و می توانید آن را بسیار سریع و راحت آماده کنید.
مواد لازم:
• 4 عدد= تخم مرغ تازه و با کیفیت زرده را از سفیده جدا کنید
• 4 قاشق غذاخوری= شکر
• 500 گرم= پنیر خامه ای
• یک فنجان قهوه خوری =قهوه اسپرسو رقیق شده با آب و شیرین شده با شکر
• 340 گرم =بیسکویت ( لیدی فینگر یا پتی بور )
• می توانید در میان بیسکویت ها از لایه های باریک موز هم استفاده کنید.
• شکلات تلخ رنده شده

طرز تهیه :

زرده ها را همراه با شکر بزنید. سپس پنیر خامه ای را در آن بریزید.
2 تا از سفیده ها را برای اینکه مخلوط به آرامی سفت شود استفاده کنید. مخلوط را به هم بزنید.
سپس فنجان قهوه تهیه شده را در یک کاسه بریزید .
سپس بیسکویت ها را در قهوه بریزید سعی کنید قالب به اندازه ای بزرگ باشد که بتواند مخلوط پنیر خامه ای را نگه دارد.
آن را از مخلوط پر کنید و به مدت 2 ساعت در جای خنک نگه دارید، سپس شکلات رنده شده ای را که تهیه کرده اید روی آن بپاشید.
این مقدار مواد برای 6 تا 8 نفر کافی است.‏


سایت پلین برای شما آشپزهای گرامی و جوان آرزوی موفقیت میکند


این دسر، بسیار خوشمزه است و می توانید آن را بسیار سریع و راحت آماده کنید.



مواد لازم:



• 4 عدد= تخم مرغ تازه و با کیفیت زرده را از سفیده جدا کنید
• 4 قاشق غذاخوری= شکر
• 500 گرم= پنیر خامه ای
• یک فنجان قهوه خوری =قهوه اسپرسو رقیق شده با آب و شیرین شده با شکر
• 340 گرم =بیسکویت ( لیدی فینگر یا پتی بور )
• می توانید در میان بیسکویت ها از لایه های باریک موز هم استفاده کنید.
• شکلات تلخ رنده شده

طرز تهیه :

زرده ها را همراه با شکر بزنید. سپس پنیر خامه ای را در آن بریزید.

2 تا از سفیده ها را برای اینکه مخلوط به آرامی سفت شود استفاده کنید.

مخلوط را به هم بزنید.



سپس فنجان قهوه تهیه شده را در یک کاسه بریزید .

سپس بیسکویت ها را در قهوه بریزید سعی کنید قالب به اندازه ای

بزرگ باشد که بتواند مخلوط پنیر خامه ای را نگه دارد.



آن را از مخلوط پر کنید و به مدت 2 ساعت در جای خنک نگه دارید،

سپس شکلات رنده شده ای را که تهیه کرده اید روی آن بپاشید.



این مقدار مواد برای 6 تا 8 نفر کافی است.

تارت بستنی دولچه دی لیچی


دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه(تارت بستنی دولچه دی لیچی)

عکس: ‏دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه(تارت بستنی دولچه دی لیچی)

دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه(تارت بستنی دولچه دی لیچی)
تارت بستنی ایتالیایی از دسر های خوشمزه و عالی برای همه اعضائ خانواده است که در این روز های گرم تابستان می تواند یک میان وعده و یا عصرانه خوب برای خانواده گرم شما باشد...

زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان فریز کردن: 5 ساعت یا از شب تا صبح
مواد لازم
2 فنجان خمیر نان ( شیرینی)
3 قاشق کره آب شده
2 پیمانه بستنی ایتالیایی دولچه دی لیچی
دو سوم فنجان بادام هندی بو داده شده ریز ریز شده
درصورت دلخواه 1 عدد آناناس

دستورالعمل
1- کره و خمیرنان را در یک کاسه نه چندان بزرگ و متوسط با هم مخلوط کنید. تنها نیمی از خمیر نان را با آن مخلوط کنید  ( دو حدود یک فنجان) سپس آن را روی یک فویل 8/7 اینچ فویل پهن کنید. آن را کنار بگذارید. یک دوم بستنی را روی یک ظرف صاف به صورت یک لایه پهن کنید. نیمی از آن را با آجیل هایی که گفته شد بپوشانید. نیم دیگر خمیر نان را روی آن پهن کنید. سپس یکی دو ساعت آن را فریز کنید تا بدرستی شکل بگیرد. 
باقی بستنی ها را در یخچال بگذارید و اجازه دهید شکل بگیرد. بدقت بستنی شکل گرفته را روی خمیرتان را پهن کنید. سپس روی آن را پوشانده و تمام شب آن را در یخچال گذاشته تا شکل بگیرد.
برای سرو کردن این دسر، بادام هندی ها را روی دسرتان بریزید. این دسر را به شکل مربع بریده و روی هر کدام از این قطعه ها یک تکه آناناس بگذارید و آن را نوش جان کنید.  
*پوشاندن دسر با آناناس:‌ 2 قاشق سرپر کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب کنید. دو قاشق شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید. آن قدر آن  را هم بزنید تا کاملا در کره حل شود. سپس دو فنجان آناناس پوست کنده شده تازه و آبدار را به آ ن اضافه کنید. در حقیقت روی آن را کاملا با آناناس بپوشانید. می توانید بعد از آماده شدن آن  را سرو کنید یا تا سه روز آن را نگاهداری کنید. قبل از هر بار سرو کردن آن را گرم کنید.  
مواد مغذی این دسر:
440 کالری
چربی 25 گرم
چربی متراکم 10 گرم
چربی شیمیایی 9 گرم
چربی اشباع نشده 2 گرم
41 میلی گرم کلسترول
349 میلی گرم سدیم
50 گرم کربوهیدرات
شکر 30 گرم
1 گرم فیبر
6 گرم پروتئین
21 درصد ویتامین C
11 ویتامین D
9 درصد آهن
2000 کالری روزانه‏


تارت بستنی ایتالیایی از دسر های خوشمزه و عالی

برای همه اعضائ خانواده است که در این روز های گرم تابستان

می تواند یک میان وعده و یا عصرانه خوب برای خانواده گرم شما باشد...


زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان فریز کردن: 5 ساعت یا از شب تا صبح

مواد لازم

2 فنجان خمیر نان ( شیرینی)
3 قاشق کره آب شده
2 پیمانه بستنی ایتالیایی دولچه دی لیچی
دو سوم فنجان بادام هندی بو داده شده ریز ریز شده
درصورت دلخواه 1 عدد آناناس

دستورالعمل
1- کره و خمیرنان را در یک کاسه نه چندان بزرگ و متوسط با هم مخلوط کنید.

تنها نیمی از خمیر نان را با آن مخلوط کنید ( دو حدود یک فنجان)

سپس آن را روی یک فویل 8/7 اینچ فویل پهن کنید. آن را کنار بگذارید.

یک دوم بستنی را روی یک ظرف صاف به صورت یک لایه پهن کنید.

نیمی از آن را با آجیل هایی که گفته شد بپوشانید.

نیم دیگر خمیر نان را روی آن پهن کنید.

سپس یکی دو ساعت آن را فریز کنید تا بدرستی شکل بگیرد.

باقی بستنی ها را در یخچال بگذارید و اجازه دهید شکل بگیرد.

بدقت بستنی شکل گرفته را روی خمیرتان را پهن کنید.

سپس روی آن را پوشانده و تمام شب آن را در یخچال گذاشته تا شکل بگیرد.

برای سرو کردن این دسر، بادام هندی ها را روی دسرتان بریزید.

این دسر را به شکل مربع بریده و روی هر کدام از این قطعه ها

یک تکه آناناس بگذارید و آن را نوش جان کنید.

*پوشاندن دسر با آناناس:‌ 2 قاشق سرپر کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب کنید.

دو قاشق شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید.

آن قدر آن را هم بزنید تا کاملا در کره حل شود.

سپس دو فنجان آناناس پوست کنده شده تازه و آبدار را به آ ن اضافه کنید.

در حقیقت روی آن را کاملا با آناناس بپوشانید.

می توانید بعد از آماده شدن آن را سرو کنید یا تا سه روز آن را نگاهداری کنید.

قبل از هر بار سرو کردن آن را گرم کنید.


هدف سایت پلین آشنایی شما عزیزان با ابزار جدید آشپزی

مانند خرد کن پلین میباشد تا شما با استفاده از این ابزار بتوانید

یک آشپزی خوب و راحت را تجربه نمایید .