محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

کلمپه کرمان

دستور تهیه کلمپه کرمان


عکس: ‏دستور تهیه کلمپه کرمان

مواد لازم:
روغن جامد=250 گرم (1 پیمانه)
آرد=500 گرم (سه و یک چهارم پیمانه)
بیکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
ماست= 180 گرم (1 پیمانه)
زرده تخم مرغ=2 عدد
زعفران دم کرده= یک سوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای میان کلمپه:
خرما=150 گرم
گردوی خرد شده=50 گرم
پودر هل=یک دوم قاشق چایخوری
دارچین=یک سوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد را همراه روغن در ظرفی خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر شود.
در ظرفی دیگر، ماست، بیکینگ پودر، زرده های تخم مرغ و زعفران دم کرده را با قاشق مخلوط کنید و به خمیر آماده شده بیفزایید و با قاشق خوب مخلوط کنید. از ترکیب این مواد، خمیر چسبنده ای به دست می آید، این خمیر را 2 ساعت در یخچال استراحت دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود.
بعد از 2 ساعت، خمیر را بین دو لایه نایلون به قطر نیم سانتیمتر باز کنید. خمیر را با قالب یا دهانه لیوان به شکل دایره گرد قالب بزنید.
سپس از مواد میانی کلمپه بردارید و وسط خمیر قرار دهید. بعد لایه ای دیگر از خمیر قالب زده را روی آن قرار دهید و روی آن را با مهر مخصوص کلوچه و شیرینی مهر بزیند. دقت داشته باشید که حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبی باید آغشته به آرد شود. بعد دور خمیر را مانند سمبوسه بپیچید.
کلمپه های آماده را در سینی فر بچینید و آنها را 15 تا 20 دقیقه در فری با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. توجه داشته باشید! نباید رنگ این شیرینی هنگام پخت تغییر کند.
طرز تهیه مواد میانی کلمپه:
تمام مواد را با هم به کمک قاشق خوب مخلوط کرده تا جذب یکدیگر شوند.‏


مواد لازم:
روغن جامد=250 گرم (1 پیمانه)
آرد=500 گرم (سه و یک چهارم پیمانه)
بیکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
ماست= 180 گرم (1 پیمانه)
زرده تخم مرغ=2 عدد
زعفران دم کرده= یک سوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای میان کلمپه:
خرما=150 گرم
گردوی خرد شده=50 گرم
پودر هل=یک دوم قاشق چایخوری

دارچین=یک سوم قاشق چایخوری


منبع سایت پلین , شرکت ما قصد دارد بانوان ایرانی را با ابزار جدید آشپزی مانند


خرد کن پلین , قالب میوه , ماهیتابه کودک ,

سبد چند کاره چف بسکت , جا ادویه ای , ماهیتابه دو طرفه

ست چاقوی آشپزخانه , ترازوی دیجیتالی , بطری جادویی

آبمیوه گیری پرو وی جویسر , ظروف نانو نگهدارنده غذا آشنا نماید .



طرز تهیه:
آرد را همراه روغن در ظرفی خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر شود.
در ظرفی دیگر، ماست، بیکینگ پودر، زرده های تخم مرغ و زعفران دم کرده را با قاشق مخلوط کنید و به خمیر آماده شده بیفزایید و با قاشق خوب مخلوط کنید. از ترکیب این مواد، خمیر چسبنده ای به دست می آید، این خمیر را 2 ساعت در یخچال استراحت دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود.
بعد از 2 ساعت، خمیر را بین دو لایه نایلون به قطر نیم سانتیمتر باز کنید. خمیر را با قالب یا دهانه لیوان به شکل دایره گرد قالب بزنید.
سپس از مواد میانی کلمپه بردارید و وسط خمیر قرار دهید. بعد لایه ای دیگر از خمیر قالب زده را روی آن قرار دهید و روی آن را با مهر مخصوص کلوچه و شیرینی مهر بزیند. دقت داشته باشید که حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبی باید آغشته به آرد شود. بعد دور خمیر را مانند سمبوسه بپیچید.
کلمپه های آماده را در سینی فر بچینید و آنها را 15 تا 20 دقیقه در فری با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. توجه داشته باشید! نباید رنگ این شیرینی هنگام پخت تغییر کند.
طرز تهیه مواد میانی کلمپه:

تمام مواد را با هم به کمک قاشق خوب مخلوط کرده تا جذب یکدیگر شوند.