کوفته اسفناج
سیب زمینی متوسط=2 عدد
(اگر سیب زمینی قرمز در دسترس تان هست از آن استفاده کنید)
اسفناج تازه=170 گرم
پنیر سویا(توفو)=60 گرم
آبلیمو=2 قاشق چایخوری
نمک=یک قاشق چایخوری
زیره=یک قاشق چایخوری
پیاز=2/1 یک عددرنده شده
سیر = 2 حبه رنده شده
زنجبیل تازه رنده شده=یک قاشق چایخوری
ادویه گرم ماسالا=2/1 قاشق چایخوری
آرد نخود(زرد)=3 قاشق غذاخوری
میتوانید مواد غذایی خود را با خرد کن پلین رنده کنید با این رنده مواد غذایی
شما دیگر له نمیشود و برش های شما یکدست میباشد
سیب زمینی ها را بپزید.پوستشان را بکنید و له کنید.
اسفناج ها را برای 2-1 دقیقه در آب در حال جوش بریزید
سپس آبکش کنید و وقتی آب اضافی آن کاملا رفت
با توفو -آبلیمو و نمک داخل غذاساز بریزید تا کاملا له شوند.
در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید+زیره
و برای یک دقیقه تفت دهید سپس سیر-پیاز و زنجبیل را اضافه کنید و
برای 3 دقیقه دیگر تفت دهید+ادویه گراماسالا و سریع مخلوط اسفناج و
توفو و سیب زمینی له شده را به تابه اضافه کنید و بگذارید 3 دقیقه روی شعله ملایم بپزد
سپس از روی گاز بردارید و داخل یک کاسه بریزید و آرد نخود را اضافه کنید
روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و کمی روغن روی آن اسپری کنید
از مایع به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و گرد کنید و در سینی فر بگذارید.
با این مقدار مواد باید حدودا 20 عدد کوفته درست کنید.
در داخل فر با حرارت 225 درجه سانتی گراد یا 450 درجه فارنهایت بگذارید
برای 10 دقیقه تا بپزند.میتوانید گریل را روشن کنید تا روی آن کمی طلایی شود.
میتوانید این غذا را با نان یا بدون نان سرو کنید.
سس کوفته اسفناج:
یک عدد خیار کوچک را پوست بکنید و ریز رنده کنید.
سپس داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
سپس داخل یک کاسه بریزید+یک پیمانه ماست سویا+4/1 پیمانه
پیاز قرمز رنده شده خام+برگ نعنای تازه و
ریز خرد شده 2-1 قاشق غذاخوری+آبلیمو3-1 قاشق غذاخوری
4/1 قاشق چایخوری پودر زیره+4/1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز+نمک وفلفل+تمام مواد را با هم مخلوط کنید و
به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید سپس در کنار کوفته ها سرو کنید
پاستا یونانی با سس گوجه و لوبیا سفید
مواد لازم:
کنسرو گوجه فرنگی=2 لیوان
لوبیا سفید پخته=یک لیوان
اسفناج یا ریحان سبز تازه=300 گرم
سیر=3-2 حبه
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
پنیر سویا=2/1 پیمانه
پاستا=250 گرم
آویشن=2/1 قاشق چایخوری
زیتون سیاه=به میزان لازم
برای خرد کردن مواد غذایی و جلوگیری از له شدن آنها به خاطر فشار بر روی رنده
به شما استفاده از خرد کن پلین را توصیه میکنیم با آرزوی موفقیت برای همه پیروز باشید
سیر+روغن زیتون+گوجه فرنگی+لوبیا سفید پخته+نمک و فلفل سیاه+آویشن و
میگذاریم تا بجوشد برای یک ریع تا جا بیفتد و کمی غلیظ شود
سپس اسفناج را اضافه میکنیم و بعد از 4-3 دقیقه سس را روی پ
استای آبکش شده میریزیم + پنیر و زیتون خرد شده .
*میتوانید از گوجه های گیلاسی و یا گوجه فرنگی تازه خرد شده و
پخته شده به جای کنسرو گوجه فرنگی استفاده کنید
تست فلفل دلمه ای و پستوی ریحان
مواد لازم:
پستوی ریحان=به مقدار لازم
فلفل دلمه ای زرد=یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز=یک عدد
روغن زیتون=یک قاشق غذاخوری
نان گندم سبوس دار یا نان تست=6 اسلایس
پنیر وگان یا پنیر سویای رنده شده=50-40 گرم
مواد لازم برای تهیه پستوی ریحان:
ریحان سبز=یک پیمانه
گردوی خرد شده=4/1 پیمانه
سیر =یک حبه بزرگ رنده شده
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه=2-1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
تمام موادرا داخل غذاساز بریزید تا به صورت پوره درآید+نمک و فلفل
فلفل ها را به صورت نوارهای باریک برش میزنیم برای اینکه برش های شما
یکدست باشد میتوانید از خرد کن پلین استفاده کنید.
و با روغن زیتون کمی تفت میدهیم تا نرم شود.
سپس روی نان های تست شده میگذاریم+پنیر رنده شده و 5 دقیقه در فر گرم میگذاریم
سپس کمی سس پستو روی آن میریزیم و سرو میکنیم
لازانیای سبزیجات
مواد لازم:
لازانیا=به میزان لازم(حدودا 400 گرم)
اسفناج = 500 گرم
پنیر سویا=400 گرم
شکر=یک قاشق غذاخوری(در صورت دلخواه)
شیر سویای ساده=60 میلی لیتر یا 4/1 پیمانه
سیر=2 حبه یا 2/1 قاشق چایخوری پودر سیر
آبلیمو ترش تازه =2 قاشق غذاخوری
ریحان تازه خرد شده= 2 قاشق غذاخوری
نمک=یک قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی مخصوص پاستا=5-4 پیمانه
برای بالا بردن سرعت در آشپزی مواد خود را با خرد کن پلین آماده کنید
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
لازانیا ها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
اسفناج ها را داخل آب در حال جوش و نمک بریزید و بعد از 30 ثانیه تا یک
دقیقه داخل سبد آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید (به اصطلاح بلانچ کنید)
پنیر سویا-شکر-شیر سویا-سیر-آبلیمو-ریحان و نمک را داخل غذاساز بریزید تا
کاملا مواد با هم مخلوط و له شوند.سپس داخل یک کاسه بریزید و اسفناج ها را
نیز اضافه کنید.نمک آن را بچشید و اگر کم است اضافه کنید.
داخل قالب
مستطیل شکلی را چرب کنید و کمی سس گوجه فرنگی بریزید.سپس یک لایه لازانیا
بگذارید +2/1 از مخلوط توفو و اسفناج+نصف سس گوجه فرنگی و لازانیا+اینکار
را ادامه دهید تا موادتان تمام شود.لایه رویی لازانیا باید یک لایه لازانیا
و در مرحله آخر یک لایه سس گوجه فرنگی باشد.سپس برای 45 دقیقه داخل فر
بگذارید.
طرز تهیه سس گوجه فرنگی (4-3 پیمانه)
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده=1 و 2/1 پیمانه
سیر له شده=3 قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی یا کنسرو گوجه فرنگی=4 لیوان
رب گوجه فرنگی=3/1 پیمانه
ریحان تازه=2/1 پیمانه
جعفری تازه خرد شده=2/1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه=به میزان لازم
روغن زیتون+پیاز+تفت دهید+سیر+رب گوجه فرنگی+پوره گوجه فرنگی و
سبزیجات+نمک و فلفل+حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و
بگذارید تا برای یک ساعت سس جا بیفتد.
مواد لازم:
سیر=3 حبه
گشنیز تازه=2 پیمانه
کنسرو گوجه فرنگی=یک قوطی
کره بادام زمینی=2/1 پیمانه
پودر زیره=2 قاشق چایخوری
پودر دارچین=2/1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=4/1 قاشق چایخوری
نمک=به میزان لازم
آب=یک پیمانه
سیب زمینی شیرین=یک و نیم کیلوگرم
کنسرو نخود زرد=یک قوطی
لوبیا سبز=نیم کیلو
ابتدا در داخل یک غذاساز سیر-گشنیز-کنسرو گوجه فرنگی -کره بادام زمینیزیره-دارچین-فلفل قرمز و 4/3 قاشق
چایخوری نمک را با هم خوب مخلوط میکنیم تا بصورت پوره درآید.
سپس پوره تهیه شده را به همراه سیب زمینی هایی که درشت خرد کرده ایم البته
برای خرد کردن سیب زمینی ها به شما استفاده از خرد کن پلین را پیشنهاد میدهیم
نخود پخته شده و آب داخل آرام پز یا روی شعله خیلی ملایم به مدت 3-4 ساعت میریزیم
تا زمانی که سیب زمینی ها کاملا پخته شوند.لوبیا سبزها را داخل آب در حال جوشیدن و
نمک به مدت 5 دقیقه میپزیم و سپس آبکش میکنیم و چند دقیقه قبل از سرو غذا
به آن اضافه میکنیم و مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم