محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

سالاد پیازچه و سیب زمینی ( آلمان )


سالاد پیازچه و سیب زمینی ( آلمان )


عکس: ‏سالاد پیازچه و سیب زمینی ( آلمان )


مواد لازم:
سیب زمینی پخته= 2 عدد
تخم مرغ پخته= 2 عدد
خیارشور خرد شده= 100 گرم
پیازچه خرد شده= 2 قاشق سوپ خوری
کنسرو ذرت =2 قاشق سوپ خوری
شوید تازه خرد شده= 2 قاشق سوپ خوری
ماست= 1 پیمانه
خامه= یک دوم پیمانه
آب لیمو ترش= 2 قاشق سوپ خوری
سرکه= 1 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و پودر آویشن= مقداری
روغن زیتون= 1 قاشق سوپ خوری
ذرت کوچک(جهت تزیین)= چند عدد
زیتون سیاه و سبز= 8 عدد
طرز تهیه:
سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و خرد نمایید.
تخم مرغ های پخته را نیز به صورت هم اندازه و خیار شور را نگینی خرد کنید.
سپس پیازچه های شسته را به صورت حلقه ای خرد نمایید.
آن گاه کنسرو ذرت را به شوید خرد شده بیفزایید و تمام مواد را مخلوط کنید.
تهیه ی سُس:
در کاسه ای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آب لیمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید.
هنگامی که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بریزید، کاملاً هم بزنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
اکنون سالاد را در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن، ذرت، پیازچه های تزیین شده و برش های زیتون سیاه و سبز قرار دهید.‏


مواد لازم:
سیب زمینی پخته= 2 عدد
تخم مرغ پخته= 2 عدد
خیارشور خرد شده= 100 گرم
پیازچه خرد شده= 2 قاشق سوپ خوری
کنسرو ذرت =2 قاشق سوپ خوری
شوید تازه خرد شده= 2 قاشق سوپ خوری
ماست= 1 پیمانه
خامه= یک دوم پیمانه
آب لیمو ترش= 2 قاشق سوپ خوری
سرکه= 1 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و پودر آویشن= مقداری
روغن زیتون= 1 قاشق سوپ خوری
ذرت کوچک(جهت تزیین)= چند عدد
زیتون سیاه و سبز= 8 عدد
طرز تهیه:
سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و خرد نمایید.
تخم مرغ های پخته را نیز به صورت هم اندازه و خیار شور را نگینی خرد کنید.
سپس پیازچه های شسته را به صورت حلقه ای خرد نمایید.
آن گاه کنسرو ذرت را به شوید خرد شده بیفزایید و تمام مواد را مخلوط کنید.
تهیه ی سُس:
در کاسه ای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آب لیمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید.
هنگامی که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بریزید، کاملاً هم بزنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
اکنون سالاد را در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن، ذرت، پیازچه های تزیین شده و برش های زیتون سیاه و سبز قرار دهید.

خوراک مرغ ایتالیایی

خوراک مرغ ایتالیایی


عکس: ‏خوراک مرغ ایتالیایی


موادلازم:
گوشت مرغ= 2 کیلو گرم
پیاز=4 عدد
روغن زیتون=5 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=1 فنجان
قارچ =1 فنجان
فلفل هندی=1عدد
آرد سفید= نیم فنجان
سیر=1 عدد
فلفل و نمک=به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرغ را قطعه قطعه کرده به آن فلفل و نمک افزوده و آن را در آرد بغلتانید. سپس روغن را در ماهیتابه داغ کرده تقریبا به مدت ۱۰ دقیقه مرغ ها را سرخ کنید تا ۲ طرفش پخته شود تخم های فلفل را در آورده و آن را از طول برش زده و آن را به همراه پیاز و سیر و گوجه فرنگی در داخل مرغ ریخته و در پوش را بگذارید و به مدت ۴۰ دقیقه آن را آهسته هم بزنید . بعد از ۴۰ دقیقه قارچ ورقه شده را اضافه میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه آن را با مرغ تفت میدهیم تا اینکه مرغ نرم شود. سپس آن را گرم گرم نوش جان کنید .

← نوشته قدیمی‏


موادلازم:
گوشت مرغ= 2 کیلو گرم
پیاز=4 عدد
روغن زیتون=5 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=1 فنجان
قارچ =1 فنجان
فلفل هندی=1عدد
آرد سفید= نیم فنجان
سیر=1 عدد
فلفل و نمک=به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرغ را قطعه قطعه کرده به آن فلفل و نمک افزوده و آن را در آرد بغلتانید. سپس روغن را در ماهیتابه داغ کرده تقریبا به مدت ۱۰ دقیقه مرغ ها را سرخ کنید تا ۲ طرفش پخته شود تخم های فلفل را در آورده و آن را از طول برش زده و آن را به همراه پیاز و سیر و گوجه فرنگی در داخل مرغ ریخته و در پوش را بگذارید و به مدت ۴۰ دقیقه آن را آهسته هم بزنید . بعد از ۴۰ دقیقه قارچ ورقه شده را اضافه میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه آن را با مرغ تفت میدهیم تا اینکه مرغ نرم شود. سپس آن را گرم گرم نوش جان کنید .

پیش غذا با قارچ


پیش غذا با قارچ


عکس: ‏پیش غذا با قارچ
 
مواد لازم برای 6 نفر:
کره نرم شده=6 قاشق غذا خوری 
موسیر ریز خرد شده=۲ قاشق چای خوری 
سیر=1 حبه ریز خرد شده
کرفس خرد شده =1 قاشق سوپخوری 
جعفری تازه=۱ قاشق غذاخوری 
‌‌‌‌‌‌نمک=کمی
فلفل =1قاشق چای خوری 
قارچ=12 عدد
طرز تهیه:
اول کره را آب کرده و موسیر، سیر، کرفس، جعفری را با هم تفت بدهید و نمک و فلفل بپاشید. حالا ساقه قارچ ها را دور ریخته و درون کلاهک قارچ ها را با این مخلوط پر کنید .با یک برس دور قارچ را به کره آغشته کرده و به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۷۵ بگذارید.‏


مواد لازم برای 6 نفر:
کره نرم شده=6 قاشق غذا خوری
موسیر ریز خرد شده=۲ قاشق چای خوری
سیر=1 حبه ریز خرد شده
کرفس خرد شده =1 قاشق سوپخوری
جعفری تازه=۱ قاشق غذاخوری
‌‌‌‌‌‌نمک=کمی
فلفل =1قاشق چای خوری
قارچ=12 عدد
طرز تهیه:
اول کره را آب کرده و موسیر، سیر، کرفس، جعفری را با هم تفت بدهید و نمک و فلفل بپاشید. حالا ساقه قارچ ها را دور ریخته و درون کلاهک قارچ ها را با این مخلوط پر کنید .با یک برس دور قارچ را به کره آغشته کرده و به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۷۵ بگذارید.

سیب زمینی تنوری


سیب زمینی تنوری   



منبع سایت پلین



عکس: ‏سیب زمینی تنوری

مواد لازم:
4 عددسیب زمینی ورقه ورقه شده
3قاشق غذاخوری کره 
3 قاشق غذاخوری آرد
1و 1/2 فنجان شیر
1 قاشق چای خوری نمک
فلفل قرمز به دلخواه
1/5 فنجان پنیر چدار رنده شده(یا هر پنیر دیگر به دلخواه)

طرز تهیه:
ابتدا کره ذوب شده را با آرد مخلوط میکنیم.سپس شیر سرد را به آن اضافه کرده و با اضافه کردن نمک،آن را روی شعله کم گذاشته و به آرامی هم میزنیم.سپس حرارت را کمتر کرده و حدود 1فنجان از پنیر را به آن اضافه وبعد شعله را خاموش میکنیم.در ظرف مورد نظر سس و سیب زمینی ها را لایه به لایه همراه با فلفل(در صورت دلخواه) میریزیم و بقیه پنیر هارا رویش میپاشیم.حدود 1ساعت در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم.‏


مواد لازم:
4 عددسیب زمینی ورقه ورقه شده
3قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری آرد
1و 1/2 فنجان شیر
1 قاشق چای خوری نمک
فلفل قرمز به دلخواه
1/5 فنجان پنیر چدار رنده شده(یا هر پنیر دیگر به دلخواه)


منبع سایت پلین


طرز تهیه:



ابتدا کره ذوب شده را با آرد مخلوط میکنیم.سپس شیر سرد را به آن اضافه کرده و با اضافه کردن نمک،آن را روی شعله کم گذاشته و به آرامی هم میزنیم.سپس حرارت را کمتر کرده و حدود 1فنجان از پنیر را به آن اضافه وبعد شعله را خاموش میکنیم.در ظرف مورد نظر سس و سیب زمینی ها را لایه به لایه همراه با فلفل(در صورت دلخواه) میریزیم و بقیه پنیر هارا رویش میپاشیم.حدود 1ساعت در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم.


منبع سایت پلین

کاپ کیکهای ساده وانیلی با رویه پنیر خامه ای

کاپ کیکهای ساده وانیلی با رویه پنیر خامه ای


عکس: ‏کاپ کیکهای ساده وانیلی با رویه پنیر خامه ای 
مواد لازم:
کره 3/1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
نمک 8/1 قاشق مرباخوری
جوش شیرین 4/1 قاشق مرباخوری
شکر 3/2 پیمانه
وانیل 4/1 قاشق مرباخوری
باتر میلک یا شیر ترش (برای تهیه شیر ترش: 2/1پیمانه شیر هم دما با محیط + 1 و 2/1 قاشق مرباخوری آبلیموی تازه و یا سرکه که 5 دقیقه قبل با هم مخلوط شده اند ) 3/1 پیمانه

مواد لازم رویه:
پنیر خامه ای 120 گرم
وانیل 4/1 قاشق مربا خوری
کره 2 قاشق غذاخوری
پودرقند 2/1 و 2 پیمانه

طرز تهیه:
کره ، تخم مرغ و آرد را از نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا با اتاق هم دما شوند. آرد، نمک ، جوش شیرین را با هم مخلوط و 3 بار الک کنید و آماده نگه دارید. این مهم یکی از رازهای تهیه یک کیک نرم و سبک است.قالبهای مافین را چرب کرده و یا داخل هر کدام را یک عدد کاغذ روغنی مخصوص کاپ کیک قرار دهید. فر را با 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کره را با سرعت بالای همزن برقی کمی بزنید و سپس شکر و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سبک و کرم رنگ شود. سرعت همزن را کاهش دهید و تخم مرغها را یکی یکی به مخلوط کره اضافه کنید. وقتی مواد خوب مخلوط و پف دار شدند همزن را خاموش و به تدریج آرد و شیر را به مخلوط اضافه و توسط لیسک هم بزنید.وقتی مواد با هم مخلوط شدند داخل هر قالب را تا نیمه از مواد پر کنید و قالبها را به مدت حدود 18-20 دقیقه در فر قرار دهید . برای تست پختگی کیکها از یک خلال دندان استفاده کنید و آنرا داخل کیک فرو ببرید. چنانچه چیزی از مواد کیک به آن نچسبد بدین معناست که پخت کیک به پایان رسیده و باید از فر خارج شود.5 دقیقه صبر کنید تا کیک ها خنک شوند و سپس آنها را از قالب خارج کرده و رویه توری بگذارید تا کاملاً سرد شوند.

طرز تهیه رویه : پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. کره و وانیل را اضافه کنید. وقتی مواد خوب مخلوط شدند پودر قند الک شده را به تدریج اضافه کرده و اینقدر بزنید تا فرم بگیرد. این موار را داخل قیف با ماسوره ستاره ای ریخته و کاپ کیکهای سرد شده را با آن تزیین کنید. نوش جان!‏


مواد لازم:
کره 3/1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
نمک 8/1 قاشق مرباخوری
جوش شیرین 4/1 قاشق مرباخوری
شکر 3/2 پیمانه
وانیل 4/1 قاشق مرباخوری
باتر میلک یا شیر ترش (برای تهیه شیر ترش: 2/1پیمانه شیر هم دما با محیط + 1 و 2/1 قاشق مرباخوری آبلیموی تازه و یا سرکه که 5 دقیقه قبل با هم مخلوط شده اند ) 3/1 پیمانه

مواد لازم رویه:
پنیر خامه ای 120 گرم
وانیل 4/1 قاشق مربا خوری
کره 2 قاشق غذاخوری
پودرقند 2/1 و 2 پیمانه

طرز تهیه:
کره ، تخم مرغ و آرد را از نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا با اتاق هم دما شوند. آرد، نمک ، جوش شیرین را با هم مخلوط و 3 بار الک کنید و آماده نگه دارید. این مهم یکی از رازهای تهیه یک کیک نرم و سبک است.قالبهای مافین را چرب کرده و یا داخل هر کدام را یک عدد کاغذ روغنی مخصوص کاپ کیک قرار دهید. فر را با 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کره را با سرعت بالای همزن برقی کمی بزنید و سپس شکر و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سبک و کرم رنگ شود. سرعت همزن را کاهش دهید و تخم مرغها را یکی یکی به مخلوط کره اضافه کنید. وقتی مواد خوب مخلوط و پف دار شدند همزن را خاموش و به تدریج آرد و شیر را به مخلوط اضافه و توسط لیسک هم بزنید.وقتی مواد با هم مخلوط شدند داخل هر قالب را تا نیمه از مواد پر کنید و قالبها را به مدت حدود 18-20 دقیقه در فر قرار دهید . برای تست پختگی کیکها از یک خلال دندان استفاده کنید و آنرا داخل کیک فرو ببرید. چنانچه چیزی از مواد کیک به آن نچسبد بدین معناست که پخت کیک به پایان رسیده و باید از فر خارج شود.5 دقیقه صبر کنید تا کیک ها خنک شوند و سپس آنها را از قالب خارج کرده و رویه توری بگذارید تا کاملاً سرد شوند.

طرز تهیه رویه : پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. کره و وانیل را اضافه کنید. وقتی مواد خوب مخلوط شدند پودر قند الک شده را به تدریج اضافه کرده و اینقدر بزنید تا فرم بگیرد. این موار را داخل قیف با ماسوره ستاره ای ریخته و کاپ کیکهای سرد شده را با آن تزیین کنید. نوش جان!