شیرینی مارمالادی
مواد لازم:
کره نرم 3/1 پیمانه
روغن صاف شیرینی پزی 3/1 پیمانه
شکر 4/3 پیمانه
بیکینگ پودر 1 و 2/1 قاشق چایخوری
نمک4/1 قاشق چایخوری
دارچین 4/1 قاشق چایخوری
میخک 8/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غداخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو
آرد قنادی 2 پیمانه
پودر قند برای تزیین
مارمالاد توت فرنگی ، تمشک ، زردآلو یا .... 2/1 پیمانه
طرز تهیه:
کره و روغن صاف را با همزن خوب بزنید تا مخلوط شوند و شکر ، نمک ، بیکینگ
پودر ، ادویه جات را به آن اضافه کنید و خوب بزنید تا کره کرم رنگ و پفدار
شود.تخم مرغ و شیر و رنده پوست لیمو و وانیل را اضافه کنید خوب بزنید. آرد
را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند. خمیر را به مدت 1 ساعت در
یخچال بگذارید.
روی سطح کار را آردپاشی کنید. خمیر آماده سرد را
با وردنه به قطر نیم میلیمتر یا کمتر باز کنید. خمیر ها را قالب بزنید. وسط
نیمی از خمیر های قالب زده را با قالبی کوچکتر قالب بزنید. خمیر ها را روی
کاغذ روغنی داخل سینی بچینید و داخل فر 180 درجه به مدت 7-10 دقیقه بپزید.
پس از سرد شدن روی نانهای شیرینی آماده رویی را پودر قند بپاشید. و روی
لایه زیرین را مارمالاد بمالید و دو لایه را روی هم بگذارید. از این مقدار
خمیر حدود 20 عدد شیرینی تهیه میشود.
کیک موکا و آلبالو
برای رویه کیک: کره نرم را خوب با همزن بزنید تا پفدار و کرم رنگ شود. پودر کاکائو و نصف پودر قند را کم کم اضافه کنید. وانیل و شیر را به همراه نیم دیگر پودر قند به مواد اضافه کنید و آن قدر با همزن بزنید تا مثل خامه قنادی قابل فرم دهی باشد. سپس روی کیک را با آن بپوشانید و تزئین کنید. نوووش جان!
منبع سایت پلین
تارت لیمو ترش
مواد لازم:
خمیر تارت 1 دستور
زرده تخم مرغ 4 عدد
شیر عسلی 1 و 4/1 پیمانه
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه 2/1 پیمانه
رنگ خوراکی سبز به دلخواه
خامه شیرین شده قنادی
طرز تهیه:
تخم مرغها را بزنید و شیر عسلی را کم کم به آن اضافه کنید پوست لیمو ،آب لیمو و رنگ سبز را اضافه کنید.
خمیر تارت آماده را با ورنه باز کنید و داخل قالب 21 سانتی پای بیاندازید.
مواد را داخل خمیر بریزید و به مدت 15- 20 دقیقه در فر 250 درجه فارنهایت
بپزید و پس از پخت بگدارید 1 ساعت خنک شود و سپس به مدت 2-3 ساعت در یخچال
قرار دهید.
خامه قنادی را با همزن خوب بزنید ت فرم بگیرد و با آن روی تارت را تزیین کنید.
مواذ لازم برای خمیر تارت:
آرد 180 گرم
آب یخ 5/1 الی 2 قاشق سوپخوری
کره سرد 100 گرم
پودرقند 2 قاشق سوپخوری
وانیل 8/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد این خمیر را یکی دو ساعت قبل از شروع به کار در یخچال قرار دهید تا
کاملاً سرد شود. آرد و وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید و داخل دستگاه
غذا ساز با تیغه خردکن بریزید. کره را که کاملاً سرد است قطعه قطعه کنید و
به آرد اضافه کنید. چند دقیقه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده
نان آید. آب سرد را کم کم اضافه کنید در حدی که خمیر به هم بچسبد . خمیر را
از ظرف غذا ساز خارج کرده و بدون اینکه آن را ورز دهید داخل کیسه پلاستیک
گذاشته و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. به یاد داشته باشید که این
نوع خمیر را نباید اصلاً ورز داد. چنانچه قصد تهیه تارت در قالبی بزرگ را
دارید خمیر را پس از طی زمان استراحت بین 2 لایه پلاستک با وردنه به قطر 3
میلیمتر بازکنید و داخل قالب مخصوص تارت که خیلی کم چرب شذه است گذاشته و
اضافات آن را جدا کنید.
منبع سایت پلین
کریپل(دونات مربایی آلمانی)
مربا را کمی له کنید تا نرم و یکدست شود و داخل قیف یا سرنگ تزریق خامه با ماسوره مخصوص تزریق بریزید و داخل کریپلهای آماده را مربا تزریق کنیدو روی آنها را پودر قند بپاشید.
منبع سایت پلین
مواد لازم:
نیمی از مایه سفید را کف قالب ریخته و مایه شکلاتی را روی آن بریزید و سپس باقیمانده مایه سفید را روی قسمت شکلاتی ریخته و به کمک یک چاقو یا ته قاشق چند دور مواد را هم بزنید تا شکل مرمری ب خود بگیرد و قالب را داخل فر بگذارید تا کاملا بپزد. پس از پخت از فر خارج کرده و 10 دقیقه بعد کیک را از قالب خارج کنید.
منبع سایت پلین