محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

شیرینی مارمالادی


شیرینی مارمالادی


عکس: ‏شیرینی مارمالادی

مواد لازم:
کره نرم 3/1 پیمانه
روغن صاف شیرینی پزی 3/1 پیمانه
شکر 4/3 پیمانه
بیکینگ پودر 1 و 2/1 قاشق چایخوری
نمک4/1 قاشق چایخوری
دارچین 4/1 قاشق چایخوری
میخک 8/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غداخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو
آرد قنادی 2 پیمانه
پودر قند برای تزیین
مارمالاد توت فرنگی ، تمشک ، زردآلو یا .... 2/1 پیمانه

طرز تهیه:
کره و روغن صاف را با همزن خوب بزنید تا مخلوط شوند و شکر ، نمک ، بیکینگ پودر ، ادویه جات را به آن اضافه کنید و خوب بزنید تا کره کرم رنگ و پفدار شود.تخم مرغ و شیر و رنده پوست لیمو و وانیل را اضافه کنید خوب بزنید. آرد را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند. خمیر را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

روی سطح کار را آردپاشی کنید. خمیر آماده سرد را با وردنه به قطر نیم میلیمتر یا کمتر باز کنید. خمیر ها را قالب بزنید. وسط نیمی از خمیر های قالب زده را با قالبی کوچکتر قالب بزنید. خمیر ها را روی کاغذ روغنی داخل سینی بچینید و داخل فر 180 درجه به مدت 7-10 دقیقه بپزید.

پس از سرد شدن روی نانهای شیرینی آماده رویی را پودر قند بپاشید. و روی لایه زیرین را مارمالاد بمالید و دو لایه را روی هم بگذارید. از این مقدار خمیر حدود 20 عدد شیرینی تهیه میشود.‏


مواد لازم:



کره نرم 3/1 پیمانه
روغن صاف شیرینی پزی 3/1 پیمانه
شکر 4/3 پیمانه
بیکینگ پودر 1 و 2/1 قاشق چایخوری
نمک4/1 قاشق چایخوری
دارچین 4/1 قاشق چایخوری
میخک 8/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غداخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو
آرد قنادی 2 پیمانه
پودر قند برای تزیین
مارمالاد توت فرنگی ، تمشک ، زردآلو یا .... 2/1 پیمانه

طرز تهیه:
کره و روغن صاف را با همزن خوب بزنید تا مخلوط شوند و شکر ، نمک ، بیکینگ پودر ، ادویه جات را به آن اضافه کنید و خوب بزنید تا کره کرم رنگ و پفدار شود.تخم مرغ و شیر و رنده پوست لیمو و وانیل را اضافه کنید خوب بزنید. آرد را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند. خمیر را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

روی سطح کار را آردپاشی کنید. خمیر آماده سرد را با وردنه به قطر نیم میلیمتر یا کمتر باز کنید. خمیر ها را قالب بزنید. وسط نیمی از خمیر های قالب زده را با قالبی کوچکتر قالب بزنید. خمیر ها را روی کاغذ روغنی داخل سینی بچینید و داخل فر 180 درجه به مدت 7-10 دقیقه بپزید.

پس از سرد شدن روی نانهای شیرینی آماده رویی را پودر قند بپاشید. و روی لایه زیرین را مارمالاد بمالید و دو لایه را روی هم بگذارید. از این مقدار خمیر حدود 20 عدد شیرینی تهیه میشود.

کیک موکا و آلبالو

کیک موکا و آلبالو


عکس: ‏کیک موکا و آلبالو:

***مواد لازم برای تهیه کیک:
پودر کاکائو مقداری برای قالب
شکر 2 پیمانه
آرد 1 و 4/3 پیمانه
پودر کاکائو برای داخل کیک 4/3 پیمانه
جوش شیرین 2 قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر 1 قلشق مرباخوری
نمک 2/1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ 2 عدد
باتر میلک یا شیر ترش 1 پیمانه( برای تهیه شیر ترش 1و 2/1 قاشق مرباخوری سرکه و یا آبلیموی تازه را به 2/1 پیمانه شیر هم دما با اتاق مخلوط و بگذارید 5 دقیقه بماند)
قهوه غلیظ آماده سرد 1 پیمانه
روغن مایع 2/1 پیمانه
وانیل 4/1 قاشق مرباخوری برای داخل کیک 

***مواد لازم برای وسط کیک :
پنیر ریکوتا یا پنیر ماسکارپونه 2 و 2/1 پیمانه
شکر 2/1 پیمانه
شکلات چیپسی 2/1 پیمانه
آلبالو کمپوت شده خرد شده 2/1 پیمانه

مواد لازم برای رویه کیک: 
وانیل 4/1 قاشق مرباخوری 
کره 3/2 پیمانه
پودر کاکائو الک شده یا پودر قهوه فوری آسیاب شده 1و 2/1 پیمانه 
شیر 2/1 الی 3/2 پیمانه

طرز تهیه کیک: 2 تا قالب گرد 23 سانتی متری را چرب کنید و کف و دیواره ها را پودر کاکائو بپاشید. در یک کاسه بزرگ 2 پیمانه شکر ، آرد الک شده و 4/3 پیمانه پودر کاکائو الک شده جوش شیرین، نمک، بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، شیر (باتر میلک یا شیر ترش)، روغن مایع، وانیل و قهوه را اضافه کنید و با سرعت زیاد همزن به مدت 30 ثانیه بزنید و سپس سرعت آن را کم کرده و 2 دقیقه دیگر با سرعت متوسط مواد را بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و سپس موار را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را داخل قالبهای آماده شده بریزید و با حرارت 350 درجه فانهایت به مدت 25-30 دقیقه بپزید. بعد از پخت 10 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود و سپس کیکها را از قالب خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شوند. سپس کیکه را به صورت افقی برش داده و به هر کدام را به 2 لایه تقسیم کنید.

برای داخل کیک: پنیر و 2/1 پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید. شکلات چیپسی و آلبالو را اضافه کنید.
از این مواد لابه لای لایه های برش خورده کیک بمالید.

برای رویه کیک: کره نرم را خوب با همزن بزنید تا پفدار و کرم رنگ شود. پودر کاکائو و نصف پودر قند را کم کم اضافه کنید. وانیل و شیر را به همراه نیم دیگر پودر قند به مواد اضافه کنید و آن قدر با همزن بزنید تا مثل خامه قنادی قابل فرم دهی باشد. سپس روی کیک را با آن بپوشانید و تزئین کنید. نوووش جان!‏


***مواد لازم برای تهیه کیک:
پودر کاکائو مقداری برای قالب
شکر 2 پیمانه
آرد 1 و 4/3 پیمانه
پودر کاکائو برای داخل کیک 4/3 پیمانه
جوش شیرین 2 قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر 1 قلشق مرباخوری
نمک 2/1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ 2 عدد
باتر میلک یا شیر ترش 1 پیمانه( برای تهیه شیر ترش 1و 2/1 قاشق مرباخوری سرکه و یا آبلیموی تازه را به 2/1 پیمانه شیر هم دما با اتاق مخلوط و بگذارید 5 دقیقه بماند)
قهوه غلیظ آماده سرد 1 پیمانه
روغن مایع 2/1 پیمانه
وانیل 4/1 قاشق مرباخوری برای داخل کیک

***مواد لازم برای وسط کیک :
پنیر ریکوتا یا پنیر ماسکارپونه 2 و 2/1 پیمانه
شکر 2/1 پیمانه
شکلات چیپسی 2/1 پیمانه
آلبالو کمپوت شده خرد شده 2/1 پیمانه

مواد لازم برای رویه کیک:
وانیل 4/1 قاشق مرباخوری
کره 3/2 پیمانه
پودر کاکائو الک شده یا پودر قهوه فوری آسیاب شده 1و 2/1 پیمانه
شیر 2/1 الی 3/2 پیمانه

طرز تهیه کیک: 2 تا قالب گرد 23 سانتی متری را چرب کنید و کف و دیواره ها را پودر کاکائو بپاشید. در یک کاسه بزرگ 2 پیمانه شکر ، آرد الک شده و 4/3 پیمانه پودر کاکائو الک شده جوش شیرین، نمک، بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، شیر (باتر میلک یا شیر ترش)، روغن مایع، وانیل و قهوه را اضافه کنید و با سرعت زیاد همزن به مدت 30 ثانیه بزنید و سپس سرعت آن را کم کرده و 2 دقیقه دیگر با سرعت متوسط مواد را بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و سپس موار را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را داخل قالبهای آماده شده بریزید و با حرارت 350 درجه فانهایت به مدت 25-30 دقیقه بپزید. بعد از پخت 10 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود و سپس کیکها را از قالب خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شوند. سپس کیکه را به صورت افقی برش داده و به هر کدام را به 2 لایه تقسیم کنید.

برای داخل کیک: پنیر و 2/1 پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید. شکلات چیپسی و آلبالو را اضافه کنید.
از این مواد لابه لای لایه های برش خورده کیک بمالید.

برای رویه کیک: کره نرم را خوب با همزن بزنید تا پفدار و کرم رنگ شود. پودر کاکائو و نصف پودر قند را کم کم اضافه کنید. وانیل و شیر را به همراه نیم دیگر پودر قند به مواد اضافه کنید و آن قدر با همزن بزنید تا مثل خامه قنادی قابل فرم دهی باشد. سپس روی کیک را با آن بپوشانید و تزئین کنید. نوووش جان!


منبع سایت پلین

تارت لیمو ترش


تارت لیمو ترش


عکس: ‏تارت لیمو ترش

مواد لازم:

خمیر تارت 1 دستور
زرده تخم مرغ 4 عدد
شیر عسلی 1 و 4/1 پیمانه
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه 2/1 پیمانه
رنگ خوراکی سبز به دلخواه
خامه شیرین شده قنادی

طرز تهیه:
تخم مرغها را بزنید و شیر عسلی را کم کم به آن اضافه کنید پوست لیمو ،آب لیمو و رنگ سبز را اضافه کنید. 

خمیر تارت آماده را با ورنه باز کنید و داخل قالب 21 سانتی پای بیاندازید. مواد را داخل خمیر بریزید و به مدت 15- 20 دقیقه در فر 250 درجه فارنهایت بپزید و پس از پخت بگدارید 1 ساعت خنک شود و سپس به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید. 

خامه قنادی را با همزن خوب بزنید ت فرم بگیرد و با آن روی تارت را تزیین کنید.

مواذ لازم برای خمیر تارت:

آرد 180 گرم 
آب یخ 5/1 الی 2 قاشق سوپخوری 
کره سرد 100 گرم 
پودرقند 2 قاشق سوپخوری 
وانیل 8/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
آرد این خمیر را یکی دو ساعت قبل از شروع به کار در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. آرد و وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید و داخل دستگاه غذا ساز با تیغه خردکن بریزید. کره را که کاملاً سرد است قطعه قطعه کنید و به آرد اضافه کنید. چند دقیقه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان آید. آب سرد را کم کم اضافه کنید در حدی که خمیر به هم بچسبد . خمیر را از ظرف غذا ساز خارج کرده و بدون اینکه آن را ورز دهید داخل کیسه پلاستیک گذاشته و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. به یاد داشته باشید که این نوع خمیر را نباید اصلاً ورز داد. چنانچه قصد تهیه تارت در قالبی بزرگ را دارید خمیر را پس از طی زمان استراحت بین 2 لایه پلاستک با وردنه به قطر 3 میلیمتر بازکنید و داخل قالب مخصوص تارت که خیلی کم چرب شذه است گذاشته و اضافات آن را جدا کنید.‏


مواد لازم:

خمیر تارت 1 دستور
زرده تخم مرغ 4 عدد
شیر عسلی 1 و 4/1 پیمانه
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه 2/1 پیمانه
رنگ خوراکی سبز به دلخواه
خامه شیرین شده قنادی

طرز تهیه:
تخم مرغها را بزنید و شیر عسلی را کم کم به آن اضافه کنید پوست لیمو ،آب لیمو و رنگ سبز را اضافه کنید.

خمیر تارت آماده را با ورنه باز کنید و داخل قالب 21 سانتی پای بیاندازید. مواد را داخل خمیر بریزید و به مدت 15- 20 دقیقه در فر 250 درجه فارنهایت بپزید و پس از پخت بگدارید 1 ساعت خنک شود و سپس به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید.

خامه قنادی را با همزن خوب بزنید ت فرم بگیرد و با آن روی تارت را تزیین کنید.

مواذ لازم برای خمیر تارت:

آرد 180 گرم
آب یخ 5/1 الی 2 قاشق سوپخوری
کره سرد 100 گرم
پودرقند 2 قاشق سوپخوری
وانیل 8/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
آرد این خمیر را یکی دو ساعت قبل از شروع به کار در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. آرد و وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید و داخل دستگاه غذا ساز با تیغه خردکن بریزید. کره را که کاملاً سرد است قطعه قطعه کنید و به آرد اضافه کنید. چند دقیقه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان آید. آب سرد را کم کم اضافه کنید در حدی که خمیر به هم بچسبد . خمیر را از ظرف غذا ساز خارج کرده و بدون اینکه آن را ورز دهید داخل کیسه پلاستیک گذاشته و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. به یاد داشته باشید که این نوع خمیر را نباید اصلاً ورز داد. چنانچه قصد تهیه تارت در قالبی بزرگ را دارید خمیر را پس از طی زمان استراحت بین 2 لایه پلاستک با وردنه به قطر 3 میلیمتر بازکنید و داخل قالب مخصوص تارت که خیلی کم چرب شذه است گذاشته و اضافات آن را جدا کنید.


منبع سایت پلین

دونات مربایی آلمانی

کریپل(دونات مربایی آلمانی)


عکس: ‏کریپل(دونات مربایی آلمانی)
مواد لازم:

آرد نان باگت 500 گرم
مایه خمیر 25 گرم
کره 100 گرم
شکر 30 گرم
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
تخم مرغ متوسط 2 عدد
شیر 125 میلی لیتر ( 2/1 پیمانه)
روغن سرخ کردن
پودر قند برای تزیین
مربای توت فرنگی یا زرد آلو یا.... 300 گرم

طرز تهیه:
شیر را گرم کنید تا دمای حدود 40 درجه ولی نجوشد. از روی حرارت برداشته شکر را به آن اضافه کنیدو درون ظرف پلاستیکی یا شیشه ای دربدار بریزید. مایه خمیر را به آن اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا مایه خمیر به مدت 10-15 دقیق به عمل بیاید.
کره را ذوب کنید. آرد را الک کرده و داخل کاسه بریزید و وسطش را گود کنید. مایه خمیر به عمل آمده و کره ذوب شده را وسط آرد بریزید. تخم مرغها را کمی بزنید و به همراه وانیل و نمک به مایه خمیر در وسط آرد اضافه کرده و خمیر را مخلوط و ورز دهید. روی خمیر را با پارچه تمیز نم دار یا پلاستیک بپوشانید و بگذارید 1 ساعت استراحت کنن تا حجم خمیر 2 برابر شود. سپس خمیر را مجددا ورز دهید و از خمیر 16 گلوله یک اندازه ددرست کنید. گلوله ها را روی سینی آرد پاشی شذه با فاصله بچینید و رویش را پارچه مرطوب یا پلاستیک بکشید و بگذارید 15 تا 30 دقیقه دیگر بماند و حجمش زیاد شود. خمیرها را در روغن فراروان سرخ کنید تا هر 2 طرف آن طلایی شود. خمیر های سرخ شده را روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مربا را کمی له کنید تا نرم و یکدست شود و داخل قیف یا سرنگ تزریق خامه با ماسوره مخصوص تزریق بریزید و داخل کریپلهای آماده را مربا تزریق کنیدو روی آنها را پودر قند بپاشید.‏


مواد لازم:

آرد نان باگت 500 گرم
مایه خمیر 25 گرم
کره 100 گرم
شکر 30 گرم
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
تخم مرغ متوسط 2 عدد
شیر 125 میلی لیتر ( 2/1 پیمانه)
روغن سرخ کردن
پودر قند برای تزیین
مربای توت فرنگی یا زرد آلو یا.... 300 گرم

طرز تهیه:
شیر را گرم کنید تا دمای حدود 40 درجه ولی نجوشد. از روی حرارت برداشته شکر را به آن اضافه کنیدو درون ظرف پلاستیکی یا شیشه ای دربدار بریزید. مایه خمیر را به آن اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا مایه خمیر به مدت 10-15 دقیق به عمل بیاید.
کره را ذوب کنید. آرد را الک کرده و داخل کاسه بریزید و وسطش را گود کنید. مایه خمیر به عمل آمده و کره ذوب شده را وسط آرد بریزید. تخم مرغها را کمی بزنید و به همراه وانیل و نمک به مایه خمیر در وسط آرد اضافه کرده و خمیر را مخلوط و ورز دهید. روی خمیر را با پارچه تمیز نم دار یا پلاستیک بپوشانید و بگذارید 1 ساعت استراحت کنن تا حجم خمیر 2 برابر شود. سپس خمیر را مجددا ورز دهید و از خمیر 16 گلوله یک اندازه ددرست کنید. گلوله ها را روی سینی آرد پاشی شذه با فاصله بچینید و رویش را پارچه مرطوب یا پلاستیک بکشید و بگذارید 15 تا 30 دقیقه دیگر بماند و حجمش زیاد شود. خمیرها را در روغن فراروان سرخ کنید تا هر 2 طرف آن طلایی شود. خمیر های سرخ شده را روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مربا را کمی له کنید تا نرم و یکدست شود و داخل قیف یا سرنگ تزریق خامه با ماسوره مخصوص تزریق بریزید و داخل کریپلهای آماده را مربا تزریق کنیدو روی آنها را پودر قند بپاشید.


منبع سایت پلین

کیک مرمری با شکلات شیری

کیک مرمری با شکلات شیری

عکس: ‏کیک مرمری با شکلات شیری

مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد
شکر 2/1 1 پیمانه
کره ذوب شده 6 قاشق غذاخوری
شیر 2/1 پیمانه
شکلات چیپسی شیری 90 گرم
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
آرد 3/1 1 پیمانه
نمک 1 پینچ
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری

طرزتهیه:
تخم مرغها را از نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا با محیط هم دما شوند. کف و دیواره های یک قالب مسطیل لوف 12*23 را خوب چرب و آرد پاشی کنید و فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید و کره ذوب شده و شیر را به ان اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مایه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

3/1 از مایه کیک را جدا کرده و کنار بگذارید. شکلاتها را روی بخار آب ذوب کنید و به 3/1 مایه جدا شده کیک اضافه و مخلوط کنید.

نیمی از مایه سفید را کف قالب ریخته و مایه شکلاتی را روی آن بریزید و سپس باقیمانده مایه سفید را روی قسمت شکلاتی ریخته و به کمک یک چاقو یا ته قاشق چند دور مواد را هم بزنید تا شکل مرمری ب خود بگیرد و قالب را داخل فر بگذارید تا کاملا بپزد. پس از پخت از فر خارج کرده و 10 دقیقه بعد کیک را از قالب خارج کنید.‏


مواد لازم:




تخم مرغ 4 عدد
شکر 2/1 1 پیمانه
کره ذوب شده 6 قاشق غذاخوری
شیر 2/1 پیمانه
شکلات چیپسی شیری 90 گرم
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
آرد 3/1 1 پیمانه
نمک 1 پینچ
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری

طرزتهیه:
تخم مرغها را از نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا با محیط هم دما شوند. کف و دیواره های یک قالب مسطیل لوف 12*23 را خوب چرب و آرد پاشی کنید و فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید و کره ذوب شده و شیر را به ان اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مایه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

3/1 از مایه کیک را جدا کرده و کنار بگذارید. شکلاتها را روی بخار آب ذوب کنید و به 3/1 مایه جدا شده کیک اضافه و مخلوط کنید.

نیمی از مایه سفید را کف قالب ریخته و مایه شکلاتی را روی آن بریزید و سپس باقیمانده مایه سفید را روی قسمت شکلاتی ریخته و به کمک یک چاقو یا ته قاشق چند دور مواد را هم بزنید تا شکل مرمری ب خود بگیرد و قالب را داخل فر بگذارید تا کاملا بپزد. پس از پخت از فر خارج کرده و 10 دقیقه بعد کیک را از قالب خارج کنید.


منبع سایت پلین