طرز تهیه فروماژ پرتقال
مواد لازم (برای 6-5 نفر) :
زرده ی تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 و یک چهارم پیمانه (200 گرم)
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
آب پرتقال 2/5 پیمانه (380 گرم)
خامه ی پاستوریزه 1 پیمانه (200 گرم)
ورق ژلاتین ضخیم 4 ورق
رنده ی پوست پرتقال نصف قاشق چای خوری
روش تهیه :
زرده ی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.
ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.
زرده ی مخلوط شده با وانیل و شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید.
سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.
در این مرحله رنده ی پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.
مایه ی کاملاً صاف و یکدست (اگر ناصاف بود از صافی رد کنید) را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.
پس از 4-3 ساعت که کرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.
منبع سایت پلین , شرکت ما قصد دارد بانوان ایرانی را با ابزار جدید آشپزی مانند
خرد کن پلین , قالب میوه , ماهیتابه کودک ,
سبد چند کاره چف بسکت , جا ادویه ای , ماهیتابه دو طرفه
ست چاقوی آشپزخانه , ترازوی دیجیتالی , بطری جادویی
آبمیوه گیری پرو وی جویسر , ظروف نانو
نگهدارنده غذا آشنا نماید .