محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

رولت سبزی و ماهی


http://photos-c.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/10864864_814970301902162_282857873_n.jpg



رولت سبزی و ماهی
.
.
مواد لازم
ماهی قزل آلا ۱ عدد
آب‌ لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
ادویه ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و روغن به مقدار لازم
سبزی کوکو ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
آرد سفید ۱ قاشق سوپ خوری
روغن ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه


ماهی قزل آلا را به همراه آب‌لیمو و ادویه و نمک با

مقداری روغن داخل تابه سرخ کنید تا مغز پخت شود.

سپس استخوان‌های آن را جدا نموده و ماهی را ریش ریش کنید.

در ظرفی جداگانه، سبزی کوکو را با تخم‌مرغ، نمک، فلفل سیاه و

آرد ترکیب کرده و داخل تابه‌ای بزرگ سرخ کنید.

پس از آنکه تخم مرغ آن پخته شد؛ شعله را خاموش نمایید.

حال، ماهی‌های ریش شده را در وسط کوکو قرار دهید و سبزی را رول کنید

و داخل فویل آلومینیوم بپیچید و در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد

یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته شود و فرم بگیرد سپس برش بزنید


به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم

برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید



طرز تهیه نان فنجانی

http://photos-g.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/10864692_382004878590766_1478200297_n.jpg


نان فنجانی با پنیر بری و رزماری
.
.
مواد لازم
نمک ۱ قاشق سوپ خوری
رزماری (ریز خرد شده) ۲ قاشق سوپ خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
خمیر مایه (خشک) ۲,۱/۴ قاشق چایخوری
آرد 4.5 فنجان
روغن زیتون ۱/۲ فنجان
شکر ۱۰۰ گرم
شیر ۲ فنجان
پنیر بری (به شکل 18 تکه برش خورده) ۱۷۰ گرم

طرز تهیه
شیر، شکر و روغن زیتون را با هم در یک روغن دان 3 لیتری هم بزنید
سپس روی شعله ی متوسط قرار دهید و هم بزنید و بگذارید
به آرامی به جوش بیاید. وقتی به جوش آمد شعله را خاموش کنید و
 بگذارید بماند تا از داغی در آمده و گرم شود و به دمایی
 بین 90 تا 110 درجه فارنهایت (32 تا 43 درجه سانتی گراد) برسد.

 این کار 10 دقیقه طول می کشد.
بایستی دما به حدی برسد که بتوانید نوک انگشت خود را داخل مایع کنید و
بی آنکه بسوزید مدتی نگه دارید. 2 فنجان آرد و خمیر مایه را به هم اضافه کنید.
 هم بزنید تا مخلوط شوند سپس در آن را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت یا
 تا زمانی که حجمش 2 برابر شود ور بیاید. 2 فنجان و نصفی آرد باقیمانده،
 جوش شیرین، بکینگ پودر، رزماری ریز شده و نمک را اضافه کنید.

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید
و 18 قالب مافین را با اسپری آشپزی چرب کنید.
با استفاده از دست توپ های 2.5 سانتی متری از خمیر گرد کنید.
در نهایت 54 توپ کوچک درست می شود.
سپس در هر قالب مافین سه توپ قرار دهید. 1 تکه پنیر بری را وسط
هر قالب مافین پر شده فشار دهید و بیشتر آن را زیر رویه ی توپ های
خمیری بفرستید. 16 تا 20 دقیقه تا زمانی که روی آنها قهوه ای طلایی شود
در فر بپزید. قالب را از فر بیرون بیاورید سپس با استفاده از یک قاشق
 یا چاقو هر چه پنیر از داخل قالب های مافین بیرون زده و به روی
بدنه ی قالب اصلی ریخته را به روی نان فنجانی ها برگردانید.
بگذارید 10 دقیقه خنک شود سپس روی یک توری خنک کننده
قرار دهید و بگذارید کاملاً خنک شود.
سایر نکات
درست کردن این نان فنجانی ترد و ک
می شیرین با پنیر و رزماری کار آسانی است.

1 ساعت برای ور آمدن خمیر لازم است اما فقط همین.
 احتیاجی به ورز دادن نیست. اگر می خواهید
رزماری و/یا پنیر بری را حذف کنید راحت باشید.

می توانید پنیر بری را با پنیر شیر بز یا هر نوع پنیر دیگر جایگزین کنید


به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم

برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید


سمبوسه میگو مراکشی

http://photos-c.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/10899064_1517997858461106_1867537109_n.jpg


سمبوسه میگو
.
.
مواد لازم
سیب زمینی (پخته و نگینی شده) ۲۵۰ گرم
میگو ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
گشنیز (خرد شده) ۷۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
تخم گشنیز (پودر) ۲ قاشق غذاخوری
نان (لواش) ۴ عدد
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد سس :
تمبر هندی (عصاره) ۱ لیوان
پیاز (ساطوری) ۱ عدد
گشنیز (ساطوری) ۱/۲ لیوان
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه
ابتدا پیاز را با دو قاشق غذاخوری روغن، درون تابه‌ای تفت می‌دهیم
تا طلایی رنگ شود. سپس میگوی پاک شده را همراه با زردچوبه،
 نمک، فلفل و پودر تخم گشنیز به پیاز اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه
تفت می‌دهیم. بعد از این مدت، گشنیز و سیب‌زمینی خرد شده را
نیز به بقیه مواد می‌افزاییم. با گذشت چند دقیقه، تابه را از روی
حرارت برداشته و کمی صبر می‌کنیم تا مواد حرارت خود را از دست بدهد.
نان‌های لواش را بصورت نوارهای مستطیل شکل
(با عرض 10 سانتی‌متر و طولی به بلندی نان لواش)
بریده و از مواد، مقداری در آنها قرار می‌دهیم. سپس نان‌ها را
مثلثی می‌پیچیم و در روغن داغ سرخ می‌کنیم. پس از سرخ شدن
دو طرف سمبوسه‌ها، آنها را در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم و
همراه با سس مخصوص یا سس گوجه تند سرو می‌کنیم.
طرز تهیه سس مخصوص: عصاره تمرهندی را که از یک سوم
بسته آن تهیه کرده‌ایم، در ظرفی همراه با پیاز، گشنیز خرد شده و
 رب گوجه‌فرنگی مخلوط کرده و مقداری نمک و فلفل
به آن می‌افزاییم.اینک سس برای سرو آماده است.


سایر نکات
1)میگوها نباید خرد شوند.
2)برای تهیه عصاره تمبر هندی آن را با مقداری آب جوش مخلوط کرده و
به قدری چنگ میزنیم که گوشت آن کاملا از هسه جدا شود و سپس از صافی رد میکنیم.
3)دقت کنید موقع پاک کردن میگو حتما رگ کمر آن را در بیاورید


به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم

برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید



دسر هلو با ژله


http://photos-d.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/10890697_1027517703930019_1997143014_n.jpg



دسر هلو با ژله
.
.
مواد لازم
خامه ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۶ قاشق غذاخوری
هلو ۵۰۰ گرم
پودر ژله هلو ۲ بسته
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
هلو و اسمارتیز برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه


نیم کیلو هلو را شسته، پوست کنده، از هسته جدا می کنیم.

آن را با 3 قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن ریخته،

تا 2 پیمانه پوره هلو به دست آید یک بسته پودر ژله را

به تدریج در یک پیمانه آب جوش حل می‌کنیم نصف پیمانه

از ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره هلو می‌ریزیم و هم می‌زنیم

250گرم خامه پاستوریزه را 2 ساعت در فریزر می‌گذاریم

(اگر کنار خامه کمی از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد)

سپس آن را از فریزر درآورده و با 3 قاشق غذاخوری پودر شکر و

یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم آن را با

همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد

مخلوط پوره هلو و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده،

هم می‌زنیم تا دسر آماده شود. دسر آماده شده را در ظرف می‌کشیم.

سپس ظرف های دسر را 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم

تا دسر بسته شود 1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده،

روی دسر بسته شده می‌ریزیم. در صورت نیاز یک بسته

پودر ژله دیگر را نیز در 3 پیمانه آب حل می‌کنیم و روی

دسرهای تزئین شده می‌ریزیم سپس آن‌ها را 5 الی 6 ساعت

در یخچال می‌گذاریم تا ژله بسته شود تزئین با یک برش مارپیچی از شلیل و اسمارتیز


به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم

برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید



طرز تهیه خوراک مرغ ایتالیایی

http://photos-e.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfa1/t51.2885-15/10903211_606861466081516_1075123047_n.jpg



طرز تهیه خوراک مرغ ایتالیایی

مواد لازم
آب مرغ (کم نمک) ۱,۳/۴ فنجان
موسیر (خرد شده) ۲ قاشق غذاخوری
کره ۵ قاشق غذاخوری
قارچ (ورقه شده) ۲۸۰ گرم
مریم گلی (خرد شده) 1.5 قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری
آرد ۱۱۰ گرم
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) ۴ قطعه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سرکه ۱/۲ فنجان
خامه (پر چرب) ۱۵۵ گرم
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه
سینی فر را در قسمت میانی فر قرار دهید و فر را
با دمای 95 درجه سانتیگراد (200 درجه فارنهایت) گرم کنید.

 آب مرغ را داخل یک قابلمه دو لیتری بدون درب به مدت 20 دقیقه
به جوش آورید تا اینکه آب مرغ تقلیل شود و به اندازه 3/4 فنجان باقی بماند.

موسیر را در سه قاشق غذاخوری کره داخل قابلمه به مدت
یک دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. سپس قارچ،
یک قاشق چای خوری مریم گلی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و
 به مدت 6 تا 8 دقیقه با هم تفت دهید تا زمانیکه آب قارچ تبخیر شود
و قارچ ها شروع به برشته شدن بکنند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید.

 آرد را داخل یک کاسه بزرگ و پهن بریزید.
مرغ را بین دو ورقه فویل قرار دهید و با گوشتکوب روی آن بکوبید
تا نازک شود. بعد مرغ را خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

 بعد فقط یکبار در کاسه آرد فرو ببرید و در بیارورید و
به کاغذ روغنی انقال دهید و در یک ردیف بچینید.

برای بقیه مرغ ها همین روش را انجام دهید. یک قاشق
غذا خوری روغن و باقیمانده کره را داخل یک قابلمه روی دمای
متوسط گرم کنید تا اینکه کف به وجود آمده روی آن فرو بنشیند.

 سپس مرغ را داخل روغن به مدت 4 دقیقه سرخ کنید
تا اینکه طلایی شود. تمام مرغ های سرخ شده را
به یک ظرف پیرکس انتقال دهید و در یک ردیف بچینید
سپس ظرف را داخل فر قرار دهید تا گرم بماند.

1/2 فنجان سرکه را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه بجوشانید.
باقیمانده آب مرغ، خامه و مخلوط قارچ را به آن اضافه کنید
سپس بگذارید به مدت 6 تا 8 دقیقه آرام بجوشد و
 سس غلیظی بدست آید و در آخر آبلیمو و سرکه و مریم گلی
 باقیمانده را به آن اضافه کنید. مرغ ها را با سس سرو کنید


به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم

برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید