رولت سبزی و ماهی
.
.
مواد لازم
ماهی قزل آلا ۱ عدد
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
ادویه ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و روغن به مقدار لازم
سبزی کوکو ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
آرد سفید ۱ قاشق سوپ خوری
روغن ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه
ماهی قزل آلا را به همراه آبلیمو و ادویه و نمک با
مقداری روغن داخل تابه سرخ کنید تا مغز پخت شود.
سپس استخوانهای آن را جدا نموده و ماهی را ریش ریش کنید.
در ظرفی جداگانه، سبزی کوکو را با تخممرغ، نمک، فلفل سیاه و
آرد ترکیب کرده و داخل تابهای بزرگ سرخ کنید.
پس از آنکه تخم مرغ آن پخته شد؛ شعله را خاموش نمایید.
حال، ماهیهای ریش شده را در وسط کوکو قرار دهید و سبزی را رول کنید
و داخل فویل آلومینیوم بپیچید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد
یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته شود و فرم بگیرد سپس برش بزنید
به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم
برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید
به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم
برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید
به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم
برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید
دسر هلو با ژله
.
.
مواد لازم
خامه ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۶ قاشق غذاخوری
هلو ۵۰۰ گرم
پودر ژله هلو ۲ بسته
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
هلو و اسمارتیز برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه
نیم کیلو هلو را شسته، پوست کنده، از هسته جدا می کنیم.
آن را با 3 قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن ریخته،
تا 2 پیمانه پوره هلو به دست آید یک بسته پودر ژله را
به تدریج در یک پیمانه آب جوش حل میکنیم نصف پیمانه
از ژله سرد شده را آرامآرام در پوره هلو میریزیم و هم میزنیم
250گرم خامه پاستوریزه را 2 ساعت در فریزر میگذاریم
(اگر کنار خامه کمی از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد)
سپس آن را از فریزر درآورده و با 3 قاشق غذاخوری پودر شکر و
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط میکنیم آن را با
همزن برقی حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد
مخلوط پوره هلو و ژله را کمکم به خامه فرم گرفته اضافه کرده،
هم میزنیم تا دسر آماده شود. دسر آماده شده را در ظرف میکشیم.
سپس ظرف های دسر را 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم
تا دسر بسته شود 1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده،
روی دسر بسته شده میریزیم. در صورت نیاز یک بسته
پودر ژله دیگر را نیز در 3 پیمانه آب حل میکنیم و روی
دسرهای تزئین شده میریزیم سپس آنها را 5 الی 6 ساعت
در یخچال میگذاریم تا ژله بسته شود تزئین با یک برش مارپیچی از شلیل و اسمارتیز
به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم
برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید
به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم
برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید