طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی
مواد لازم
فلفل تند هالوپینو(فلفل سبز) ۲ عدد
سینه مرغ ۷۰۰ گرم
ماکارونی شکلی ۲۲۵ گرم
پنیر خامهای ۱۱۰ گرم
سالسا ۲۰۰ گرم
آووکادو خرد شده ۱ عدد
طرز تهیه
فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
کف
سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. فلفلهای را روی آن بچینید
و آنها را 20
دقیقه بپزید تا برشته شوند و پوستشان وربیاید.
فویل را روی فلفلها
برگردانید و 15 دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید
تا به تدریج سرد شوند. سپس
با چاقوی تیز، پوستههای آنها را
جدا کنید و تخمها را در بیاورید. سپس
آنها را ریز کنید.
مرغ و ماکارونی را جداگانه بپزید. مرغها را به تکههای
کوچک تقسیم کنید.
ماکارونیها را نیز با آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید.
در
یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای و نیمی از سالسا را با یکدیگر مخلوط کنید.
آنها را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند.
سپس به تدریج
بقیه سالسا را اضافه کنید.
فلفلهای خرد شده و ماکارونیها را اضافه کنید.
آنها را خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند.
در این مرحله باید مرغ
و آووکادو را اضافه کنید.
روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت دو
ساعت در یخچال قرار دهید.
سایر نکات
سالسا
taquera یکی از انواع سالسا که است طعم دودی دارد.
این سالسا را میتوانید
از فروشگاههای موادغذایی و پروتئینی معتبر تهیه کنیدبه شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم
برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید