محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

برتیل آجیل مخلوط

http://photos-c.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/10865032_1514238398864178_1073966067_n.jpg



برتیل آجیل مخلوط
.
.
مواد لازم
شکر ۱/۲ پیمانه
شوربای ذرت ۱/۲ پیمانه
مخلوط آجیل ۱/۲ پیمانه
کره ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
جوش‌شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه
سینی کوچکی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه، شکر وشوربای ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید.

آنها را بدون در به مدت 5 دقیقه در مایکروفر با قدرت 100 درصد قرار دهید.
در این فاصله دوبار این مایه را هم بزنید.کره و مخلوط آجیل را به آن اضافه کنید.
 دوباره به مدت 2 دقیقه درمایکروفر با قدرت 100 درصد حرارت دهید
در این مرحله، وانیل و جوش‌شیرین را اضافه کنید و فورا مخلوط را
داخل سینی بریزید. با چنگال، آنها را پهن کنید تا یک لایه نازک تشکیل دهند.

آنها را در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
 پس از سفت شدن، بریتل را به تکه های کوچک بشکنید.


سایر نکات
این بریتل را می‌توانید به مدت یک هفته
 داخل ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید



به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم

برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید


طرز تهیه جواهر پلو

http://photos-a.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/10864915_411160399042784_150778318_n.jpg

طرز تهیه جواهر پلو
.
.
مواد لازم
برنج ۵ پیمانه
مرغ فیله ۵۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
پوست پرتقال خلال و شیرین شده ۲ پیمانه
خلال پسته ۱ پیمانه
خلال بادام ۱ پیمانه
زرشک ۱/۲ پیمانه
زعفران آب کرده ۲ قاشق چایخوری
نمک فلفل به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
روغن به مقدار لازم
شکر ۱ قاشق چایخوری
جوهر لیمو به مقدار لازم

طرز تهیه
ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبکشی رسانده
و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب کمی کره ریخته و
پیازها را در آن نیمه سرخ کرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و
با کمی آب آن را آبپز میکنیم. زرشک را با آب سرد شسته،
 در آبکش می‌ریزیم تا آب آن برود، سپس شکر آن را مخلوط می‌‌کنیم.

در ظرف مناسبی یک قاشق غذاخوری کره ریخته، زرشک را
به آن افزوده و یک دقیقه تفت می‌دهیم. زعفران آب کرده را
نیز به زرشک اضافه می‌کنیم.برای شیرین کردن خلال پرتقال،
 چهار بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلال‌ها را می‌جوشانیم،
 داخل صافی ریخته و در آخر یک ساعت در آب سرد قرار می‌دهیم
و در نهایت به ازای یک پیمانه خلال پرتقال به آن یک پیمانه شکر و
دو پیمانه آب اضافه می‌کنیم، به این ترتیب که آب و شکر را
مخلوط کردیم، روی حرارت قرار می‌دهیم، زمانی که به جوش آمد
خلال‌ها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشد.

در آخر جوهر لیمو اضافه کرده و بعد از یکی، دو جوش آن را بر می‌داریم.
 برنج را در ظرف مناسبی می‌کشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و
با خلال‌ها و زرشک روی برنج را تزیین می‌کنیم.


سایر نکات
بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل
در آب و شکر قرار دهید تا خوشمزه تر شود

به جای مرغ میتوانید از گوشت هم استفاده کنید .
10 دقیقه آخر دم کردن برنج، در تکه‌ای فویل خلال پسته را
با یک قاشق چایخوری کره قرار داده، دور آن را بسته و روی
برنج قرار می‌دهیم تا نرم شود؛ برای خلال بادام نیز از همین روش استفاد می‌کنیم


به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم

برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید


سالاد ماکارونی مکزیکی

http://photos-f.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfa1/t51.2885-15/10890758_303876646488741_1779680247_n.jpg


طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی



مواد لازم
فلفل تند هالوپینو(فلفل سبز) ۲ عدد
سینه مرغ ۷۰۰ گرم
ماکارونی شکلی ۲۲۵ گرم
پنیر خامه‌ای ۱۱۰ گرم
سالسا ۲۰۰ گرم
آووکادو خرد شده ۱ عدد

طرز تهیه
فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. فلفل‌های را روی آن بچینید
و آنها را 20 دقیقه بپزید تا برشته شوند و پوستشان وربیاید.
فویل را روی فلفل‌ها برگردانید و 15 دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید
تا به تدریج سرد شوند. سپس با چاقوی تیز، پوسته‌های آنها را
جدا کنید و تخم‌ها را در بیاورید. سپس آنها را ریز کنید.
مرغ و ماکارونی را جداگانه بپزید. مرغ‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.
 ماکارونی‌ها را نیز با آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید.
در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای و نیمی از سالسا را با یکدیگر مخلوط کنید.
 آنها را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند.
سپس به تدریج بقیه سالسا را اضافه کنید.
 فلفل‌های خرد شده و ماکارونی‌ها را اضافه کنید.
 آنها را خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند.
در این مرحله باید مرغ و آووکادو را اضافه کنید.
روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.


سایر نکات
سالسا taquera یکی از انواع سالسا که است طعم دودی دارد.
 این سالسا را می‌توانید از فروشگاه‌های موادغذایی و پروتئینی معتبر تهیه کنید


به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم

برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید