سمبوسه میگو
.
.
مواد لازم
سیب زمینی (پخته و نگینی شده) ۲۵۰ گرم
میگو ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
گشنیز (خرد شده) ۷۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
تخم گشنیز (پودر) ۲ قاشق غذاخوری
نان (لواش) ۴ عدد
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد سس :
تمبر هندی (عصاره) ۱ لیوان
پیاز (ساطوری) ۱ عدد
گشنیز (ساطوری) ۱/۲ لیوان
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز را با دو قاشق غذاخوری روغن، درون تابهای تفت میدهیم
تا
طلایی رنگ شود. سپس میگوی پاک شده را همراه با زردچوبه،
نمک، فلفل و پودر
تخم گشنیز به پیاز اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه
تفت میدهیم. بعد از این
مدت، گشنیز و سیبزمینی خرد شده را
نیز به بقیه مواد میافزاییم. با گذشت
چند دقیقه، تابه را از روی
حرارت برداشته و کمی صبر میکنیم تا مواد حرارت
خود را از دست بدهد.
نانهای لواش را بصورت نوارهای مستطیل شکل
(با عرض 10
سانتیمتر و طولی به بلندی نان لواش)
بریده و از مواد، مقداری در آنها قرار
میدهیم. سپس نانها را
مثلثی میپیچیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. پس از
سرخ شدن
دو طرف سمبوسهها، آنها را در ظرف مورد نظر قرار میدهیم و
همراه
با سس مخصوص یا سس گوجه تند سرو میکنیم.
طرز تهیه سس مخصوص: عصاره تمرهندی
را که از یک سوم
بسته آن تهیه کردهایم، در ظرفی همراه با پیاز، گشنیز خرد
شده و
رب گوجهفرنگی مخلوط کرده و مقداری نمک و فلفل
به آن
میافزاییم.اینک سس برای سرو آماده است.
سایر نکات
1)میگوها نباید خرد شوند.
2)برای
تهیه عصاره تمبر هندی آن را با مقداری آب جوش مخلوط کرده و
به قدری چنگ
میزنیم که گوشت آن کاملا از هسه جدا شود و سپس از صافی رد میکنیم.
3)دقت کنید موقع پاک کردن میگو حتما رگ کمر آن را در بیاوریدبه شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم
برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید