محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

دسر هلو با ژله


http://photos-d.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/10890697_1027517703930019_1997143014_n.jpg



دسر هلو با ژله
.
.
مواد لازم
خامه ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۶ قاشق غذاخوری
هلو ۵۰۰ گرم
پودر ژله هلو ۲ بسته
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
هلو و اسمارتیز برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه


نیم کیلو هلو را شسته، پوست کنده، از هسته جدا می کنیم.

آن را با 3 قاشق غذاخوری شکر در مخلوط کن ریخته،

تا 2 پیمانه پوره هلو به دست آید یک بسته پودر ژله را

به تدریج در یک پیمانه آب جوش حل می‌کنیم نصف پیمانه

از ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره هلو می‌ریزیم و هم می‌زنیم

250گرم خامه پاستوریزه را 2 ساعت در فریزر می‌گذاریم

(اگر کنار خامه کمی از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد)

سپس آن را از فریزر درآورده و با 3 قاشق غذاخوری پودر شکر و

یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم آن را با

همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد

مخلوط پوره هلو و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده،

هم می‌زنیم تا دسر آماده شود. دسر آماده شده را در ظرف می‌کشیم.

سپس ظرف های دسر را 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم

تا دسر بسته شود 1/5 پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده،

روی دسر بسته شده می‌ریزیم. در صورت نیاز یک بسته

پودر ژله دیگر را نیز در 3 پیمانه آب حل می‌کنیم و روی

دسرهای تزئین شده می‌ریزیم سپس آن‌ها را 5 الی 6 ساعت

در یخچال می‌گذاریم تا ژله بسته شود تزئین با یک برش مارپیچی از شلیل و اسمارتیز


به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم

برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید