محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

طرز تهیه جواهر پلو

http://photos-a.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/10864915_411160399042784_150778318_n.jpg

طرز تهیه جواهر پلو
.
.
مواد لازم
برنج ۵ پیمانه
مرغ فیله ۵۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
پوست پرتقال خلال و شیرین شده ۲ پیمانه
خلال پسته ۱ پیمانه
خلال بادام ۱ پیمانه
زرشک ۱/۲ پیمانه
زعفران آب کرده ۲ قاشق چایخوری
نمک فلفل به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
روغن به مقدار لازم
شکر ۱ قاشق چایخوری
جوهر لیمو به مقدار لازم

طرز تهیه
ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبکشی رسانده
و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب کمی کره ریخته و
پیازها را در آن نیمه سرخ کرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و
با کمی آب آن را آبپز میکنیم. زرشک را با آب سرد شسته،
 در آبکش می‌ریزیم تا آب آن برود، سپس شکر آن را مخلوط می‌‌کنیم.

در ظرف مناسبی یک قاشق غذاخوری کره ریخته، زرشک را
به آن افزوده و یک دقیقه تفت می‌دهیم. زعفران آب کرده را
نیز به زرشک اضافه می‌کنیم.برای شیرین کردن خلال پرتقال،
 چهار بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلال‌ها را می‌جوشانیم،
 داخل صافی ریخته و در آخر یک ساعت در آب سرد قرار می‌دهیم
و در نهایت به ازای یک پیمانه خلال پرتقال به آن یک پیمانه شکر و
دو پیمانه آب اضافه می‌کنیم، به این ترتیب که آب و شکر را
مخلوط کردیم، روی حرارت قرار می‌دهیم، زمانی که به جوش آمد
خلال‌ها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشد.

در آخر جوهر لیمو اضافه کرده و بعد از یکی، دو جوش آن را بر می‌داریم.
 برنج را در ظرف مناسبی می‌کشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و
با خلال‌ها و زرشک روی برنج را تزیین می‌کنیم.


سایر نکات
بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل
در آب و شکر قرار دهید تا خوشمزه تر شود

به جای مرغ میتوانید از گوشت هم استفاده کنید .
10 دقیقه آخر دم کردن برنج، در تکه‌ای فویل خلال پسته را
با یک قاشق چایخوری کره قرار داده، دور آن را بسته و روی
برنج قرار می‌دهیم تا نرم شود؛ برای خلال بادام نیز از همین روش استفاد می‌کنیم


به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم

برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید