املت با ژامبون
.
.
مواد لازم
ژامبون به مقدار لازم
پیازچه ریز خرد شده ۲-۱ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
شیر ۱/۲ فنجان
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
جوزهندی رنده شده به مقدار لازم
فلفل سیاه و سفید به مقدار لازم
کره - برای سرخ کردن ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
آرد را در یک کاسه با تخم مرغ مخلوط می کنید بعد
شیر ،نمک و فلفل ، کمی جوز ، ژامبون و پیازچه خرد شده را
اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ماهی تابه را روی حرارت
متوسط می گذاریم و 1 قاشق سوپخوری کره به آن اضافه می کنیم .
نیمی از مخلوط درست شده را در تابه می ریزیم تا سرخ وطلایی شود .
وقتی تخم مرغها سفت شده از یک طرف رول می کنیم و
دربشقابی که می خواهیم سرو کنیم بر می گردونیم.
باقی مخلوط رو هم به همین روش می پزیم. نوش جان
به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از
ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم
برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید