دسر ازگیل
الان فصل ازگیل ژاپنیه اگه ازش استفاده خوبی نکنید حیفه!
این دسر رو میتونید در کنار یک اسکوپ بستنی سرو بفرمایید
مواد لازم :
ازگیل ژاپنی : 10 عدد پوست کنده
شکر : یک دوم پیمانه
آب سیب : یک و یک دوم پیمانه
دارچین : یک دوم قاشق چای خوری
زعفران پودر نشده : یک پنسه
با تشکر از سایت
خرد کن پلین برای معرفی غذاهای خوشمزه
ابتدا آب سیب شکر و دارچین رو با هم مخلوط کنید و وری حرارت ملایم بزارید
تا بجوشه بعد از نیم ساعت ازگیل هایی که پوستشو کندید و بعد اینکه پوستشو کنید
داخل یک کاسه آب گذاشتید تا سیاه نشه رو به شربت اضافه کنید بعد از
ده دقیه از روی حرارت بردارید و در ظرف بزارید و مقداری شربت بریزید
روش و روش زعفران بپاشید و با بستنی سرو کنید
توجه کنید که این دسر باید گرم باشه در کنار بستنی
فقط توجه داشته باشید ازگیل رو وقتی که شربت رو گذاشتید
رو شعله پوست بکنید و بندازید تو آب چون زیادم تو آب بمونه
مزه ش رو از دست میده میتونید هم با دست پوستشو جدا کنید
هم با چاقوی تیز خیلی ظریف اینکارو انجام بدید
میتونید زعفران هم اضافه نکنید