محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

خورشت قیمه با قارچ و سویای تکه ای

خورشت قیمه با قارچ و سویای تکه ای

لپه=2/1 لیوان
سویا تکه ای خشک=3/1 لیوان
قارچ=5-4 عدد
رب گوجه فرنگی=3-2 قاشق غذاخوری

زردچوبه=حدودا یک قاشق چایخوری
پیاز=یک عدد بزرگ
لیمو عمانی=3-2 عدد
نمک-فلفل سیاه-زعفران -دارچین و روغن=به میزان لازم
سیب زمینی=2 عدد متوسط(برای سرخ کردن)

پیاز راسرخ میکنیم تا طلایی شود سپس لپه ای که از قبل خیس کرده ایم را
اضافه میکنیم +فلفل و زردچوبه و میگذاریم تا بپزد.وقتی که لپه کاملا پخت به آن رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم
تا خوشرنگ شود همچنین زعفران و لیمو عمانی(3-2 عدد) -نمک و
مقداری سویای تکه ای(که از 5 دقیقه قبل در آب گرم خیس کرده ایم و آبکش کرده ایم)
و میگذاریم تا خورشت جا بیفتد. جداگانه در یک تابه مقدار کمی روغن میریزیم
و قارچ های درشت خرد شده(میتوانید قارچ ریز درسته هم استفاده کنید)
را کمی با نمک و فلفل تفت میدهیم و به غذا اضافه میکنیم.
و بعد از 5 دقیقه غذا را با برنج پخته و سیب زمینی سرخ شده سرو میکنیم
و روی خورشت هم کمی پودر دارچین میپاشیم.

*میتوانید برای تنوع به جای سیب زمینی از کدو-بادمجان و یا بامیه سرخ شده هم
کنار غذا استفاده کنید که کالری کمتری هم از سیب زمینی سرخ شده دارند.

*میتوانید برای طعم بهتر غذا از مقداری پوره ی گوجه فرنگی تازه در کنار رب گوجه فرنگی استفاده کنید

*اگر سویا در دسترس تان نبود میتوانید سویا را حذف کنید و فقط از
قارچ به میزان دوبرابر مقدار داده شده در دستور استفاده کنید


عکس: ‏خورشت قیمه با قارچ و سویای تکه ای

لپه=2/1 لیوان
سویا تکه ای خشک=3/1 لیوان
قارچ=5-4 عدد
رب گوجه فرنگی=3-2 قاشق غذاخوری
زردچوبه=حدودا یک قاشق چایخوری
پیاز=یک عدد بزرگ
لیمو عمانی=3-2 عدد
نمک-فلفل سیاه-زعفران -دارچین و روغن=به میزان لازم
سیب زمینی=2 عدد متوسط(برای سرخ کردن)

 پیاز راسرخ میکنیم تا طلایی شود سپس لپه ای که از قبل خیس کرده ایم را اضافه میکنیم +فلفل و زردچوبه و میگذاریم تا بپزد.وقتی که لپه کاملا پخت به آن رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم تا خوشرنگ شود همچنین زعفران و لیمو عمانی(3-2 عدد) -نمک و مقداری سویای تکه ای(که از 5 دقیقه قبل در آب گرم خیس کرده ایم و آبکش کرده ایم)و میگذاریم تا خورشت جا بیفتد. جداگانه در یک تابه مقدار کمی روغن میریزیم و قارچ های درشت خرد شده(میتوانید قارچ ریز درسته هم استفاده کنید) را کمی با نمک و فلفل تفت میدهیم و به غذا اضافه میکنیم.و بعد از 5 دقیقه غذا را با برنج پخته و سیب زمینی سرخ شده سرو میکنیم و روی خورشت هم کمی پودر دارچین میپاشیم.

*میتوانید برای تنوع به جای سیب زمینی از کدو-بادمجان و یا بامیه سرخ شده هم کنار غذا استفاده کنید که کالری کمتری هم  از سیب زمینی سرخ شده دارند.

*میتوانید برای طعم بهتر غذا از مقداری پوره ی گوجه فرنگی تازه  در کنار رب گوجه فرنگی استفاده کنید

*اگر سویا در دسترس تان نبود میتوانید سویا را حذف کنید و فقط از قارچ به میزان دوبرابر مقدار داده شده در دستور استفاده کنید

:)‏


به شما بهترین ابزار را برای خرد کردن و یا رنده کردن مواد غذایی را پیشنهاد میدهیم
استفاده از خرد کن پلین برای هر آشپزخانه ای مفید میباشد