محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

پاستا پنه گیاهی

پاستا پنه گیاهی

مواد لازم برای 4 نفر:
پاستا 1 بسته 500 گرمی
هویج 3 عدد متوسط

فلفل دلمه متوسط 1 عدد
ذرت شیرین 1 پیمانه
قارچ خرد شده 2 پیمانه یا بیشتر
سیر 5 حبه

پیاز 1 عدد متوسط
سویا با بافت ریز نصف پیمانه
شیر (اگر وگان هستید شیر سویا) 3 لیوان

تخم کتان و مغزتخمه آفتاب گردان از هر کدام به میزان دلخواه
سس سفید (اگر وگان هستید با شیر سویا سس سفید درست کنید)1 پیمانه
پنیر پارماسان نصف پیمانه ( برای وگان ها حذف شود)

ریحان تازه 300 گرم
روغن زیتون و کنجد به مقدار لازم
ادویه شامل نمک ،فلفل،زدچوبه و آویشن به مقدار دلخواه

توضیح : نصف پیمانه خامه از دستور مواد لازم حذف شده که
در صورت تمایل می توانید به سس سفید اضافه کنید.



برای اینکه غذای شما ظاهر اشتها آوری داشته باشد
و برای جلوگیری از له شدن مواد غذایی بهتر است از رنده های حرفه ای مثل خرد کن پلین استفاده کنید

طرز تهیه :

ابتدا سیر و پیاز رنده شده را با حرارت کم در روغن کنجد تفت می دهیم
تا طلایی شود سپس هویچ و فلفل دلمه (به صورت مکعبی خرد شده)
را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت می دهیم. ادویه جات را اضافه کرده
 سپس روغن زیتون،ذرت، قارچ و سویا (که از قبل خیس کرده و شسته شده)
 تخم کتان ومغزتخمه آفتاب گردان را نیز به آن اضافه می کنیم
بعد 1 لیوان آب ریخته و مواد داخل ظرف را به خوبی با هم مخلوط کرده
درب ظرف را گذاشته صبر می کنیم تا مدت 5 دقیقه به آرامی بجوشد.
سپس شیر یا شیر سویا ( ولرم باشد بهتر است) به آرامی درظرف ریخته و بعد
پاستا و ریحان تازه خرد شده را اضافه کرده با مواد مخلوط می کنیم
 با حرارت متوسط مدت 2 دقیقه درب ظرف را گذاشته تا پاستا نرم شود
مواد داخل ظرف را به آرامی به هم بزنید تا پاستا ها ته نگیرد.
 ( البته پاستا ها اصلا نباید مثل اسپاگتی که آبکش می کنیم نرم شود
چون درآن صورت پاستای خمیری خواهید داشت )
آن را داخل ظرف می کشیم و روی آن سس سفید را که ن
صف پیمانه پنیر پارماسان را با آن مخلوط کرده ایم بر روی غذا می ریزیم.


عکس: ‏غذای امروز  پاستا پنه گیاهی

        مواد لازم برای 4 نفر:
        پاستا 1 بسته 500 گرمی
        هویج  3 عدد متوسط
        فلفل دلمه متوسط 1 عدد
        ذرت شیرین 1 پیمانه
        قارچ خرد شده 2 پیمانه یا بیشتر
        سیر 5 حبه
        پیاز 1 عدد متوسط
        سویا با بافت ریز نصف پیمانه
        شیر (اگر وگان هستید  شیر سویا) 3 لیوان
        تخم کتان و مغزتخمه آفتاب گردان از هر کدام به میزان دلخواه
        سس سفید (اگر وگان هستید با شیر سویا سس سفید درست کنید)1 پیمانه
        پنیر پارماسان نصف پیمانه  ( برای وگان ها حذف شود)
        ریحان تازه  300 گرم
        روغن زیتون و کنجد به مقدار لازم
        ادویه شامل نمک ،فلفل،زدچوبه و آویشن به مقدار دلخواه
توضیح : نصف پیمانه خامه از دستور مواد لازم حذف شده که در صورت تمایل می توانید به سس سفید اضافه کنید.

طرز تهیه :  

        ابتدا سیر و پیاز رنده شده را  با حرارت کم در روغن کنجد تفت می دهیم تا طلایی شود سپس هویچ و فلفل دلمه (به صورت مکعبی خرد شده) را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت می دهیم. ادویه جات را اضافه کرده، سپس روغن زیتون،ذرت، قارچ و سویا (که از قبل خیس کرده و شسته شده) ، تخم کتان ومغزتخمه آفتاب گردان را نیز به آن اضافه می کنیم ،بعد 1 لیوان آب ریخته و مواد داخل ظرف را به خوبی با هم مخلوط کرده درب ظرف را گذاشته صبر می کنیم تا مدت 5 دقیقه به آرامی بجوشد. سپس شیر یا شیر سویا ( ولرم باشد بهتر است) به آرامی درظرف ریخته و بعد پاستا  و ریحان تازه خرد شده را اضافه کرده با مواد مخلوط می کنیم ، با حرارت متوسط  مدت 2 دقیقه درب ظرف را گذاشته تا پاستا نرم شود.مواد داخل ظرف را به آرامی به هم بزنید تا پاستا ها ته نگیرد. ( البته پاستا ها اصلا نباید مثل اسپاگتی که آبکش می کنیم نرم شود چون درآن صورت پاستای خمیری خواهید داشت ) آن را داخل ظرف می کشیم و روی آن سس سفید را که نصف پیمانه پنیر پارماسان را  با آن مخلوط کرده ایم بر روی غذا می ریزیم. 

(برای مخلوط کردن پاستا از قاشق چوبی بزرگ استفاده کنید تا پاستا له نشود)‏


(برای مخلوط کردن پاستا از قاشق چوبی بزرگ استفاده کنید تا پاستا له نشود)