پاستا پنه گیاهی مواد لازم برای 4 نفر: پاستا 1 بسته 500 گرمی هویج 3 عدد متوسط فلفل دلمه متوسط 1 عدد ذرت شیرین 1 پیمانه قارچ خرد شده 2 پیمانه یا بیشتر سیر 5 حبه پیاز 1 عدد متوسط سویا با بافت ریز نصف پیمانه شیر (اگر وگان هستید شیر سویا) 3 لیوان تخم کتان و مغزتخمه آفتاب گردان از هر کدام به میزان دلخواه سس سفید (اگر وگان هستید با شیر سویا سس سفید درست کنید)1 پیمانه پنیر پارماسان نصف پیمانه ( برای وگان ها حذف شود) ریحان تازه 300 گرم روغن زیتون و کنجد به مقدار لازم ادویه شامل نمک ،فلفل،زدچوبه و آویشن به مقدار دلخواه توضیح : نصف پیمانه خامه از دستور مواد لازم حذف شده که
در صورت تمایل می توانید به سس سفید اضافه کنید.برای اینکه غذای شما ظاهر اشتها آوری داشته باشد
و برای جلوگیری از له شدن مواد غذایی بهتر است از رنده های حرفه ای مثل
خرد کن پلین استفاده کنید
طرز تهیه :
ابتدا سیر و پیاز رنده شده را با حرارت کم در روغن کنجد تفت می
دهیم
تا طلایی شود سپس هویچ و فلفل دلمه (به صورت مکعبی خرد شده)
را اضافه
کرده و 5 دقیقه تفت می دهیم. ادویه جات را اضافه کرده
سپس روغن زیتون،ذرت،
قارچ و سویا (که از قبل خیس کرده و شسته شده)
تخم کتان ومغزتخمه آفتاب
گردان را نیز به آن اضافه می کنیم
بعد 1 لیوان آب ریخته و مواد داخل ظرف
را به خوبی با هم مخلوط کرده
درب ظرف را گذاشته صبر می کنیم تا مدت 5 دقیقه
به آرامی بجوشد.
سپس شیر یا شیر سویا ( ولرم باشد بهتر است) به آرامی
درظرف ریخته و بعد
پاستا و ریحان تازه خرد شده را اضافه کرده با مواد
مخلوط می کنیم
با حرارت متوسط مدت 2 دقیقه درب ظرف را گذاشته تا پاستا
نرم شود
مواد داخل ظرف را به آرامی به هم بزنید تا پاستا ها ته نگیرد.
(
البته پاستا ها اصلا نباید مثل اسپاگتی که آبکش می کنیم نرم شود
چون درآن
صورت پاستای خمیری خواهید داشت )
آن را داخل ظرف می کشیم و روی آن سس سفید
را که ن
صف پیمانه پنیر پارماسان را با آن مخلوط کرده ایم بر روی غذا می
ریزیم. (برای مخلوط کردن پاستا از قاشق چوبی بزرگ استفاده کنید تا پاستا له نشود)