محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

محصولات پلین

محصولات پلین , سایت پلین

پاستای کدو با پستوی گشنیز, جعفری یا ریحون


پاستای کدو با پستوی گشنیز, جعفری یا ریحون

مواد لازم برای 1 نفر:
کدو 2 عدد--سیر 1 حبه --گشنیز 1 دسته کوچک
کردو 5 عدد-- پوست و آب یک عدد لیموی شیرازی
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه فرنگی خرد شده کوچک 1 عدد یا گوجه گیلاسی 8 عدد
ارده 3 ق غ -- آب 3 ق غ
(یا روغن زیتون برای کسانی که مانعی ندارند )

کدوها رو شسته و از طول به ورقه های نازک و باریک برش بزنید.

بعد ورقه ها رو دوباره از طول مثل پاستا برش بدید اگر این کار را با رنده و خردکن پلین انجام دهید

به خاطر برش یکدست و منظم ظاهر زیباتری از غذای خود خواهید دید و کنار بذارید.


تمام مواد پستو بغیر از ارده و آب رو در غذا سازیا مخلوط کن ریخته و چند تا پالس بزنید تا مواد خرد بشن.

کم کم ارده رو اضافه کنید و بعد آب رو

( میتونید فقط از ارده یا فقط از آب برای رقیق کردن پستو استفاده کنید, من از آب استفاده کردم)

تا پستو رقیق بشه. پستو رو به کدو اضافه کنید ومخلوط کنید.


2 دقیقه استراحت بدید تا اسید لیمو کدو رو نرم کنه. گوجه رو اضافه کنید.

میتونید یه کم خلال بادوم رو آسیاب کنید و روی پاستا بریزید که مثل پارمزان باشه.


عکس: ‏پاستای کدو با پستوی گشنیز, جعفری یا ریحون

مواد لازم برای 1 نفر:
کدو 2 عدد
سیر 1 حبه
گشنیز 1 دسته کوچک
کردو 5 عدد
پوست و آب یک عدد لیموی شیرازی
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه فرنگی خرد شده کوچک 1 عدد یا گوجه گیلاسی 8 عدد
ارده 3 ق غ
آب 3 ق غ 
(یا روغن زیتون برای کسانی که مانعی ندارند ) 

کدوها رو بشورید و از طول به ورقه های نازک برش بزنید. بعد ورقه ها رو دوباره از طول مثل پاستا برش بدید و کنار بذارید. تمام مواد پستو بغیر از ارده و آب رو در غذا سازیا مخلوط کن ریخته و چند تا پالس بزنید تا مواد خرد بشن. کم کم ارده رو اضافه کنید و بعد آب رو ( میتونید فقط از ارده یا فقط از آب برای رقیق کردن پستو استفاده کنید, من از آب استفاده کردم) تا پستو رقیق بشه.  پستو رو به کدو اضافه کنید ومخلوط کنید. 2 دقیقه استراحت بدید تا اسید لیمو کدو رو نرم کنه. گوجه رو اضافه کنید. میتونید یه کم خلال بادوم رو آسیاب کنید و روی پاستا بریزید که مثل پارمزان باشه.  نوش جان‏